Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες είναι η λύση για το λαό (Συνέντευξη στον REAL FM)


Σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες διότι αυτή είναι η λύση για το λαό κάλεσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, τονίζοντας ότι απαιτείται η συσπείρωση των φτωχών ανθρώπων για να δυναμώσει ο αγώνας την επόμενη μέρα.

Μιλώντας στο «Real FM», ο υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» τόνισε ότι δεν υπάρχει λύση σε εργολάβους λύσεων που τάχα θα σκίσουν τα μνημόνια με ένα νόμο και τώρα είναι στα ίδια Υπουργικά Συμβούλια με εκείνους που ευλογούσαν τα μνημόνια. Σημείωσε ότι το ΚΚΕ απλώνει το χέρι σε κάθε τίμιο αγωνιστή να έρθει μαζί του να παλέψει και τόνισε ότι το ρεύμα συμπόρευσης που εμφανίζεται με το ΚΚΕ πρέπει να εκφραστεί στα ψηφοδέλτια και στην κάλπη, διότι θα είναι η πραγματική ελπίδα για το λαό.

Για την Αττική σημείωσε ότι γίνονται κάποια έργα βιτρίνας, ενώ λείπουν παντελώς έργα υποδομών για την προστασία των εργαζόμενων και την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής, ενώ για τη διοίκηση της Ρένας Δούρου σημείωσε ότι συνέχισε το αντιλαϊκό έργο των προηγούμενων διοικήσεων και πρωτοστάτησε στην υλοποίηση μνημονιακών νόμων για τα ανταποδοτικά και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Αναφέρθηκε επίσης στη διαχείριση των απορριμάτων, κάνοντας λόγο για «υγειονομικές βόμβες» καθώς δεν υπάρχει συνολικός σχεδιασμός από την Περιφέρεια και πρόσθεσε ότι σημειώνεται καυγάς μεταξύ επιχειρηματικών συμφερόντων για τη χρυσοφόρα πίτα των απορριμάτων και των λυμάτων. Αναφερόμενος επίσης στον Τουρισμό, τόνισε ότι δεν μπορούν να παραδοθούν όλα στο κεφάλαιο για μπίζνες και πως οι υποδομές πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες εργασίας των εργαζόμενων σε αυτές και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *