Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΑΘΟΡΥΒΑ...



Αναδημοσίευση από ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, 15/02/2019









Αθόρυβα
 Αν δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα από το «έργο» της περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, δεν φταίτε εσείς, ούτε βεβαίως και η περιφερειάρχης, σύμφωνα με την «Αυγή». Φταίει που το «έργο» της είναι ...αθόρυβο (!) Γι' αυτό βάλθηκαν να το διαδώσουν, δημιουργώντας μάλιστα και ειδικό σάιτ, μπας και το κάνουν πιο «φωναχτό». Εν ευθέτω χρόνω θα ασχοληθούμε και με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου σάιτ. 
Για την ώρα, αρκούμαστε να επισημάνουμε ότι η περιφερειακή αρχή θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σεμνή. Γιατί αν κάτι «φωνάζει» στην Αττική, είναι το αντιλαϊκό έργο, που με μοιρασμένους ρόλους υλοποιούν η κυβέρνηση και η Περιφέρεια, σε συνέχεια των προκατόχων τους. Αυτά τα «έργα» «φωνάζουν» στο Μάτι και τη Μάνδρα, όπου σε έναν χρόνο ο λαός θρήνησε 130 νεκρούς λόγω της έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας, αντιπυρικής πρόληψης και σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων, με την Ρ. Δούρου να δηλώνει ότι έτυχε η «στραβή» στη βάρδια της... 
Αυτά της τα «έργα» «φωνάζουν» επίσης στο Θριάσιο και τη Δυτική Αθήνα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι και εργαζόμενοι ζουν με την υγειονομική βόμβα της χωματερής στη Φυλή, με τον αποτεφρωτήρα των μολυσματικών, που μόλις πριν από λίγες μέρες η διοίκηση Δούρου τού έδωσε παράταση για άλλα τρία χρόνια. 
«Εργο» που «φωνάζει» είναι η επέκταση της χωματερής, την οποία δεσμευόταν ότι θα έκλεινε η περιφερειακή αρχή, όπως και η πρόθεσή της να λειτουργήσει τον νέο σκουπιδότοπο στο Γραμματικό. 
Στα παραπάνω να προστεθεί και το γεγονός ότι από προχτές είναι στον «αέρα» η διακομιδή των κάδων ανακύκλωσης, ως αποτέλεσμα της ιδιωτικοποιημένης διαχείρισης των απορριμμάτων. 
«Αθόρυβη» δουλειά, λοιπόν, αλλά με «εκκωφαντικά» αντιλαϊκά αποτελέσματα...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *