Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Να σταματήσουν οι διώξεις και η καταστολή εναντίον όσων συμμετείχαν σε κινήματα κατά των διοδίων


Να σταματήσουν οι διώξεις και η καταστολή εναντίον όσων συμμετείχαν σε κινήματα κατά των διοδίων, απαιτεί με δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι οι δρόμοι είναι λαϊκή περιουσία και πρέπει ο λαός μας να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε αυτούς.

Στη δήλωσή του, αναφέρει:
«Δύο μήνες πέρασαν (06.12.2018) από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τη συζήτηση που έγινε σχετικά με τους διωκόμενους κατοίκους του Ωρωπού, για τη συμμετοχή τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο του κινήματος ενάντια στα διόδια. Εκδόθηκε μάλιστα και σχετικό ψήφισμα.

Η αλήθεια σήμερα είναι ότι εκατοντάδες πρόστιμα των 100 ευρώ έχουν καταλογιστεί το τελευταίο διάστημα, ως παραβάσεις του ΚΟΚ, με τεκμήριο φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τις κάμερες των διοδίων. Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΑΕ θα αξιώνει το 20πλάσιο του αντιτίμου, για κάθε διέλευση!!!

Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διά του υπουργού Υποδομών κ. Σπρίτζη, ο οποίος και σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Οκτώβρης 2017), αλλά και σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού (Απρίλης 2018), παρόντος του δημάρχου Ωρωπού, αλλά και μέρους της αντιπολίτευσης, τόνισε ότι τα διόδια τελείωσαν, όπως και οι διώξεις για αυτούς που δεν πλήρωναν!

Περίσσεψαν για μια ακόμα φορά ο εμπαιγμός και η κοροϊδία.

Απαιτούμε:

  • Να απομακρυνθούν τα ήδη εγκατεστημένα διόδια εντός Αττικής και παντού.

  • Να σταματήσουν οι διώξεις και η καταστολή εναντίον όσων συμμετείχαν σε κινήματα κατά των διοδίων».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *