Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»: Καταγγέλλει την προσπάθεια παρεμπόδισης περιοδείας στη χωματερή Φυλής


Την προσπάθεια παρεμπόδισης περιοδείας του στη χωματερή της Φυλής καταγγέλλει κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Πρωτούλης, νυν περιφερειακός σύμβουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιάννης Μανουσογιαννάκης νυν περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Ζαπάντης υποψήφιος δήμαρχος Φυλής και Δημήτρης Τσουμπρής υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και νυν δημοτικός συμβουλος Φυλής, θέλησαν να περιοδεύσουν στο χώρο και να διαπιστώσουν από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς νωρίτερα ο ΕΣΔΝΑ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες η χωματερή θα κλείσει για προγραμματισμένες εργασίες.


Παρότι το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναζήτησε τον υπεύθυνο για τη λειτουργία της χωματερής, ο συγκεκριμένος αρμόδιος, κατόπιν εντολής της αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ Α. Μπιζά, απέφυγε να εμφανιστεί ενώ τέσσερις «φουσκωτοί» υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι προσπάθησαν να αποτρέψουν την είσοδο στο κτίριο της Διεύθυνσης και την περιοδεία του κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Την ίδια στιγμή, υπάλληλοι στο κτίριο απέφευγαν να μιλήσουν στα μέλη του κλιμακίου, με το φόβο μη χάσουν τη  δουλειά τους.

Σε δήλωσή του, ο Γ. Πρωτούλης επεσήμανε ότι το πρόβλημα στο ΧΥΤΑ Φυλής είναι πολύ μεγάλο αφού υπάρχει υπερκορεσμός, αναφέρθηκε στο ότι η Περιφερειακή διοίκηση πέντε χρόνια κοροϊδεύει το λαό του λεκανοπεδίου καθώς τώρα παρουσιάζει ότι μετατρέπει την Αττική σε Ριβιέρα και ζήτησε εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα, να αλλάξει ο σχεδιασμός της διαχείρισης απορριμμάτων και να σταματήσει ο ωμός εκβιασμός που θέλει να φέρει προ τετελεσμένων της επέκτασης του ΧΥΤΑ.

Χαρακτήρισε πρωτοφανή συμπεριφορά την προσπάθεια παρεμπόδισης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στάθηκε στην εντολή της αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ Α. Μπιζά, υπογραμμίζοντας πως «αν νομίζουν ότι έτσι θα κρύψουν το πρόβλημα, το μόνο που φανερώνεται είναι η γύμνια τους».

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί, στο χώρο σχηματίστηκε ουρά χιλιομέτρων από τα απορριμματοφόρα που επιχειρούσαν να εναποθέσουν τα σκουπίδια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *