Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αίτημα συζήτησης σχετικά με την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού για την Ελληνική Αστυνομία, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής


Αίτημα συζήτησης θέματος προ ημερησίας διάταξης στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Πέμπτη 14 Φλεβάρη, σχετικά με την προμήθεια οχημάτων και εξοπλισμού για την Ελληνική Αστυνομία, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, κατέθεσαν οι Σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Το αίτημα έχει ως εξής:
«Ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα και το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής για την προμήθεια 20 αστυνομικών οχημάτων τύπου SUV, 15 επιβατικών οχημάτων 5 θέσεων, 15 αυτοκινήτων ειδικής φύσεως τύπου VAN, 3 γερανοφόρων, 56 δίκυκλων μοτοσυκλετών, 90 αστυνομικών οχημάτων, 128 πομποδεκτών, 18 φορητών ραντάρ για την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής.

Σημειώνουμε, πως δεν υπάρχει απόφαση κανενός συλλογικού οργάνου, πόσο μάλλον του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου, για τα κριτήρια επιλογής, τους στόχους, τις προτεραιότητες μιας δαπάνης 5.000.000 ευρώ.

Εκτός κι αν στην προεκλογική περίοδο και για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας της κας Δούρου επιτρέπονται τα πάντα.

Ζητάμε το θέμα να έρθει για συζήτηση και απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *