Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής περιόδευσε ο Γιάννης Πρωτούλης


Στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής στην Λ.Αλεξάνδρας περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας 25/2 ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μαζί του στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους ήταν και η Αριάδνη Παγανέλη, εργαζόμενη στην περιφέρεια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Αθήνα.

Οι εργαζόμενοι μετέφεραν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ξεχωρίζοντας το γεγονός ότι διαρκώς αφαιρούνται αρμοδιότητες από την υπηρεσία τους και μεταφέρονται σε ιδιώτες. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», «φοβόμαστε μη γίνουμε νέα "ΕΡΤ"», δηλαδή μην πέσει ξαφνικά «μαύρο» στη δουλειά τους. Αναδείκνυαν επίσης ότι η περιφερειακή αρχή Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) «παρά τα μεγάλα δεν εμπιστεύτηκε ποτέ τους εργαζόμενους» και ενώ θα μπορούσαν να γίνουν πολλά από την υπηρεσία με το αξιόλογο προσωπικό της, ουσιαστικά μένουν δίχως έργο, λόγω της στρατηγικής απαξίωσης που εφαρμόζει κυβέρνηση και περιφέρεια.

Οι εργαζόμενοι γνώριζαν για τις παρεμβάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μέσα κι έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, αναγνωρίζοντας ότι οι σύμβουλοι του ΚΚΕ πάντα είναι στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων τους για τις συνθήκες εργασίας όπως και για όλα τα δικαιώματα και τις ανάγκες τους.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *