Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Σε ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, κάλεσε ο Γ. Πρωτούλης


Σε εκδήλωση για τις εκλογές μίλησε χθες Πέμπτη 21 Μάρτη  ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στην Αίθουσα Λογιστών.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι ΚΟ Πρόνοιας και Κομματικές Ομάδες των Γονιών ΑμΕΑ του ΚΚΕ ενώ παραβρέθηκαν χρονίως πάσχοντες, μέλη των οικογενειών τους, γιατροί και εργαζόμενοι από εξειδικευμένα κέντρα.

Ο Γ. Πρωτούλης μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μία ταξική πολιτική προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων και έφερε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τις φοροαπαλλαγές που ισχύουν για το μεγάλο κεφάλαιο, τη δυνατότητα αύξησης της τιμής των φαρμάκων από τους φαρμακοβιομήχανους, στους οποίους μάλιστα χάρισε τις οφειλές που είχαν ύψος 20 εκατ. ευρώ προς τον ΕΟΠΥΥ. Επισήμανε, ακόμα, την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών προς τους βιομήχανους έως και 50% για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά, χτυπώντας παραπέρα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, για τους εργαζόμενους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάσσει φορολεηλασία, χαράτσια, μειώσεις μισθών, συντάξεων, προνοιακών επιδομάτων κ.ά. 

Όλα αυτά πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα επισήμανε ο Γ. Πρωτούλης, σημειώνοντας πως δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα του δίπολου που προβάλλεται μεταξύ «προόδου και συντήρησης». Όπου «πρόοδος», διευκρίνισε, εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφει συμφωνίες με ΗΠΑ και Ισραήλ και γεμίζει την Ελλάδα με ΝΑΤΟικές βάσεις, ενώ η «συντήρηση» είναι η ΝΔ, η οποία κάνει μία ανεδαφική κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιιμπεριαλιστική δύναμη, η οποία φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Η διέξοδος για το λαό, τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, σημείωσε ο Γ. Πρωτούλης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΚΚΕ απλώνει το χέρι σε κάθε ανιδιοτελή αγωνιστή, σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης που θέλει να συμβάλει σε μια μεγάλη πορεία αντεπίθεσης, ώστε ο λαός να σηκώσει ανάστημα» και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και μια καλύτερη ζωή. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *