Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Καταψήφισε τη σύμβαση για το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας και κατήγγειλε τις διαδικασίες της Διοίκησης της Περιφέρειας

Τα εκατομμύρια που θα δώσει η Περιφέρεια για το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και όχι για αντιπλημμυρικά έργα ή αντιπυρική προστασία ή για υποδομές όπου ο εργαζόμενος θα μπορεί να πάει το παιδί του για να αθληθεί, στηλίτευσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής κατά τη διάρκεια συζήτησης της σύμβασης της Περιφέρειας με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης εκ μέρους των περιφερειακών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», επεσήμανε ότι «τα 20 εκατομμύρια που θα διαθέσει η Περιφέρεια για να φτιαχτεί το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας είναι λιγότερα από όσα έχει δαπανήσει για αντιπλημμυρικά έργα για όλη την Αττική. Αν τα είχε διαθέσει εγκαίρως στη Μάνδρα, δε θα είχαμε τους 24 νεκρούς. Θα είχε αποφευχθεί αυτό. Αλλά ο κ. Βασιλείου τότε μας διαβεβαίωνε ότι είναι απόλυτα θωρακισμένη η Μάνδρα και η ευρύτερη περιοχή και δεν κινδυνεύει από πλημμύρες εκατονταετίας. Βεβαίως δύο μήνες μετά ήρθε η ζωή δυστυχώς και το διέψευσε. Αν αυτά τα 20 εκατομμύρια που σήμερα απλόχερα διαθέτετε, τα διαθέτατε για αντιπυρική προστασία, ίσως να μην είχαμε και τους 100 νεκρούς στο Μάτι».

Υπογράμμισε παράλληλα πως «όταν είναι να γίνει κάποιο έργο που αφορά τον εργαζόμενο και το λαό, δηλώνετε στριμωγμένοι. Δεν έχετε λεφτά, υπάρχουν μνημόνια, δυσκολίες. Όταν είναι να τα δώσετε σε αυτούς που σας βολεύει, δηλαδή το κεφάλαιο, για να το υπηρετήσετε, για να έχετε την καλή κουβέντα, τότε τα δίνετε, τα σκορπάτε. Έτσι λειτουργήσατε, έτσι συνεχίζετε και λειτουργείτε».

Στάθηκε στο ότι θα μπορούσαν τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για υποδομές «όπου θα μπορούσε να πάει ο εργαζόμενος το παιδί του για να παίξει. Αν διαθέτατε αυτά τα χρήματα για τέτοιες υποδομές στην Αττική, θα δημιουργούσαμε καμιά δεκαριά χώρους που να μπορούν να παίζουν τα παιδιά με αξιώσεις και να μην τρέχουν να πληρώνουν στα ιδιωτικά».

Παράλληλα, κατήγγειλε τη διοίκηση της Περιφέρειας πως έκρυψε τη τροποποίηση της σύμβασης την οποία ζήτησε να δοθεί στους περιφερειακούς συμβούλους.

Καταλήγοντας είπε πως «φροντίσατε η σύμβαση να προβλέπει την προβολή σας μήπως και πάρετε κανένα ψήφο γιατί αυτό είναι το ενδιαφέρον σας, οι ψήφοι των φιλάθλων της ΑΕΚ αλλά τους κρύβετε πως δε θα έχει δικό της γήπεδο η ΑΕΚ»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *