Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαζικό και ελπιδοφόρο μήνυμα για επανεκλογή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη διοίκηση του Δήμου


Κάλεσμα στο λαό του Χαϊδαρίου να επανεκλέξει τον κομμουνιστή Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, επιβεβαιώνοντας την επιλογή του για δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται μαζί με το λαό, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αντί να διαχειρίζεται τη μιζέρια που γεννά, απηύθυνε η μαζική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την Κυριακή 3 Μάρτη.


Στην εκδήλωση δημόσιου απολογισμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το «παρών» έδωσε πλήθος εργαζομένων, λαϊκών ανθρώπων της περιοχής, ανέργων, νεολαίων, γεμίζοντας την αίθουσα ασφυκτικά, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι γέμισε και ο εξωτερικός χώρος, όπου στήθηκε μόνιτορ για να παρακολουθήσει ο κόσμος την εκδήλωση. Μια συμμετοχή μαζική, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτελώντας σαφές μήνυμα του Χαϊδαριώτικου λαού ότι δεν θα επιτρέψει την επιστροφή στο παρελθόν, σε ένα δήμο-«τροχονόμο» των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Μιχάλης Σελέκος, Δήμαρχος της πόλης και εκ νέου υποψήφιος του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνοψίζοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής και καλώντας το λαό της πόλης να στηρίξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση, η διεκδίκηση κόντρα στην πολιτική που συνθλίβει τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων (Δείτε το βίντεο της ομιλίας και διαβάστε αναλυτικά παρακάτω).

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έκανε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (Δείτε το βίντεο της ομιλίας και διαβάστε αναλυτικά παρακάτω). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.
Σύντομες παρεμβάσεις, δηλώνοντας τη συστράτευσή τους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαϊδαρίου, έκαναν οι:

Ο Παναγιώτης Πορφύρης, οδηγός και αντιπρόεδρος του κλαδικού Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής, κάλεσε σε πανστρατιά τους εργάτες να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες και ανέδειξε τη σημασία να επανεκλεγεί ο κομμουνιστής Δήμαρχος Μ. Σελέκος και η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Χαϊδαρι, που στάθηκε στο πλευρό των αγώνων των εργαζόμενων.

Ο Σταμάτης Τζελέπης, ηθοποιός, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπερψηφιστούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και να επανεκλεγεί Δήμαρχος κομμουνιστής, γιατί αποδείχτηκε στην πράξη ότι μόνο με αγώνες, μπορούν να προωθηθούν τα λαϊκά συμφέροντα.

Η Μαρία Μαγγανάρη, διεθνής εκπαιδεύτρια δασκάλων Γιόγκα, που κάλεσε όλους τους νέους που αντιλαμβάνονται ότι όσο παραμένουν αμέτοχοι, δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο, να πάρουν θέση στο πλευρό του Δημάρχου και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μιχάλης Σελέκος: Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι εγγύηση για ισχυρή αντιπαράθεση απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση

Ο Μ. Σελέκος, μιλώντας στους συγκεντρωμένους, τους κάλεσε να πάνε στις κάλπες με ενιαίο κριτήριο, αφού όπως είπε «είναι ίδια η αντιλαϊκή πολιτική που διαπερνά όλους τους μηχανισμούς σε κεντρική και τοπική διοίκηση.

Ανέδειξε την υποκρισία των άλλων υποψηφίων, που από τη μία στηρίζουν την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική και από την άλλη, κάνουν λόγο για «προβλήματα υποχρηματοδότησης», έλλειψης υποδομών, κλπ. Θύμισε ότι «όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ ψήφισαν τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους, όλα τα αντιλαϊκά μέτρα για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις στην τοπική διοίκηση ("Καλλικράτη", "Κλεισθένη")».

Αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο τι παρέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή από την προηγούμενη, υπογράμμισε ότι απέναντι σε αυτή την κατάσταση, «ακολουθήσαμε έναν άλλο δρόμο και πήραμε αποφάσεις που δίνουν το στίγμα μια πολιτικής, που αφουγκράζεται τις λαϊκές ανάγκες. Βρεθήκαμε στο πλάι των εργαζομένων σε διάφορους κλάδους, στους συμβασιούχους, εκφράσαμε την έμπρακτη στήριξή μας στους εργαζόμενους στα 5μηνα, στα 8μηνα, στους παρατασιούχους, τις καθαρίστριες των σχολείων, πήραμε αποφάσεις για την ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων στο δήμο μας».

Αναφέρθηκε στη δράση που ανέπτυξε η δημοτική αρχή για την ανακούφιση των εργαζομένων, ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ενάντια στη διενέργεια πλειστηριασμών και κατασχέσεων και σε μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις, για προβλήματα στο Χαϊδάρι.

«Αυτό το διάστημα, όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες, θα βγαίνουν πολλοί με το μανδύα του δήθεν ανεξάρτητου, με το πολυσυζητημένο σύνθημα: "Έξω τα κόμματα"», είπε σε άλλο σημείο, τονίζοντας ότι πρόκειται για κολπάκια που εξαντλούνται το βράδυ των εκλογών, αφού μετά τις κάλπες, όλοι δηλώνουν πίστη στα κόμματα που ανήκουν.

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Η δημοτική αρχή, οι σύντροφοι και οι φίλοι που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και οι νέοι, οι συναγωνιστές που πλαισιώνουν τώρα τη "Λαϊκή Συσπείρωση", έχουμε πολλά σχέδια, όρεξη και όνειρα για να κάνουμε πολλά πράγματα, για να ανακουφίσουμε τη ζωή των κατοίκων και να βάλουμε μια πινελιά ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας στο γκρίζο που κυριαρχεί σήμερα».

«Εμείς δεν θα κάνουμε υποκλίσεις, ούτε θα αποδεχόμαστε όσα επιβάλουν η κυβέρνηση, η περιφέρεια και η ΕΕ. Δεν θα βάλουμε φόρους στο λαό, ούτε θα βλέπουμε τα λαϊκά στρώματα σαν μέσο συνεχούς αφαίμαξης», τόνισε σε άλλο σημείο, ενώ ανέδειξε ότι τα τελευταία χρόνια «δεν τόλμησε κανένας επιχειρηματίας να βάλει στο μάτι το Σκαραμαγκά, το Στρατόπεδο, το Δαφνί, τα βουνά μας, τη δυτική πύλη της Αθήνας».

Καλώντας σε μαχητική και πλατιά δράση για την υποστήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τόνισε ότι τις μέρες που απομένουν «δεν περισσεύει κανείς. (...) Απλώνουμε το χέρι μας σε όλους τους καλοπροαίρετους ανθρώπους, που δεν συμβιβάζονται με την κατάσταση που ζουν, που θέλουν να αγωνιστούν για να την αλλάξουν, ανεξάρτητα αν προέρχονται και από άλλους πολιτικούς χώρους. (...)

Όσα περισσότερα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε δήμο και Περιφέρεια και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, πέσουν στις κάλπες, τόσο θα δυναμώνει η λαϊκή αντίσταση και η ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

Όπως είπε, «περισσότεροι εκλεγμένοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, θα μπορούν να παλεύουν από καλύτερες θέσεις, θα αποκαλύπτουν τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς, θα αποτρέπουν αντιλαϊκά μέτρα θα διεκδικούν και θα κερδίζουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που βιώνει ο λαός μας».

Γιάννης Πρωτούλης: Στις εκλογές να τιμωρηθεί η πολιτική που τσακίζει τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα

Ο Γιάννης Πρωτούλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παζάρια που γίνονται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα, που αποκαλύπτουν τη σήψη του αστικού πολιτικού συστήματος και την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ. «Δεν έχει τίποτα να περιμένει ο λαός μας από όλα αυτά. Αυτοί θα τα βρουν όπως τα βρίσκουν στα νομοσχέδια για το μισθό, τις συντάξεις, τη φορολογία, τα κονδύλια για το ΝΑΤΟ, τα εξοπλιστικά, το πετσόκομμα στα νοσοκομεία, τα σχολεία. (...) Τι άλλο μπορεί να περιμένει για να δει, ο κόσμος που νιώθει αριστερός, ριζοσπάστης, άνθρωποι με διαδρομή στο κίνημα, με ιστορία στους αγώνες αυτού του τόπου;

Το ζήσαμε όλοι την προηγούμενη βδομάδα, έναν ακόμα μεγάλο εξευτελισμό, με τη βράβευση του Τσίπρα από το ΝΑΤΟ. Υπάρχει στον κόσμο άλλο κόμμα που αυτοαποκαλείται αριστερό και είναι με το ΝΑΤΟ, έχει βραβευτεί από το ΝΑΤΟ και τον Τραμπ που έχουν στηρίξει η Κου Κλουξ Κλαν;

Δεν είναι υπερβολή ούτε σχήμα λόγου όταν το Κόμμα μας λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε για να κάνει τη βρώμικη δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αυτή η συσσωρευμένη πείρα δεν πρέπει να πεταχτεί από το λαό, αντίθετα να αξιοποιηθεί για να δώσει πλήγμα στη βάρβαρη πολιτική, «να τιμωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να συκοφαντήσουν το ριζοσπαστισμό, αριστερές ιδέες, τις αγωνιστικές επαναστατικές παραδόσεις του λαού μας, ακόμα και τη βαριά κληρονομιά μας, την ιστορία του ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος...».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα «έργα και τις ημέρες» της διοίκησης Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) στην περιφέρεια Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι «αν κάτι "φωνάζει" στην Αττική, είναι το αντιλαϊκό έργο, που με μοιρασμένους ρόλους υλοποίησε η κυβέρνηση και η περιφέρεια, σε συνέχεια των προκατόχων τους. Αυτά είναι τα "έργα" που "φωνάζουν" στο Μάτι και τη Μάνδρα, όπου σε ένα χρόνο ο λαός θρήνησε 140 νεκρούς λόγω της έλλειψης αντιπλημμυρικής προστασίας, αντιπυρικής πρόληψης και σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων και την ίδια ώρα, τους άκουγε να δηλώνουν ότι έτυχε η "στραβή" στη βάρδιά τους.

Αυτά τα "έργα", "φωνάζουν" επίσης στο Θριάσιο και τη Δυτική Αθήνα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι και εργαζόμενοι ζούμε με την υγειονομική βόμβα της χωματερής στη Φυλή, με τον αποτεφρωτήρα των μολυσματικών, που μόλις πριν από λίγες μέρες έδωσαν στα κρυφά παράταση για άλλα τρία χρόνια, κάνοντας και όλα τα χατίρια των μεγαλοεργολάβων.

Εδώ να σημειώσουμε ότι η τελευταία έρευνα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για τα έτη 1999 - 2015 φανερώνουν 31% αύξηση των θανάτων από νεοπλασίες, καρκίνο στην Δυτική Αθήνα και 10% στην υπόλοιπη Αττική».

Ανέδειξε τα «έργα βιτρίνας» που ιεράρχησε η διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε το λαό να κρίνει με βάση τα μεγάλα προβλήματα, όπως τα απορρίμματα, που η περιφερειακή αρχή συνεχίζει στα χνάρια των προκατόχων της να λειτουργεί, με γνώμονα το πότε θα αποφασίσουν, ποιοι όμιλοι, ποιοι επιχειρηματίες να αναλάβουν τη διαχείρισή τους.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ανύπαρκτη αντιπλημμυρική θωράκιση, κάτι που το ζει ιδιαίτερα ο λαός της Δυτικής Αθήνας: «Για τα αντιπλημμυρικά έργα, επί συνόλου 485 προϋπολογισμένων εκατομμυρίων, πιστώθηκαν, δηλαδή διατίθενται μόνο 19.900.000! Η Δούρου στις τηλεοράσεις λέει ότι φτιάχνονται έργα 520 εκατ ευρώ. Οι εξαγγελίες δεν κοστίζουν όπως είναι γνωστό ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο. Την ίδια στιγμή, πακτωλός χρημάτων προσφέρεται για παράδειγμα στην ανάπλαση του Φαληρικού Ορμού. 150 εκατ. ευρώ. Εδώ τα 80 εκατομμύρια δόθηκαν άμεσα μέσα στο '17. "Δευτέρα" δίνεται η παραχώρηση από την κυβέρνηση, "Τρίτη" εγκρίνονται ως μελέτες της περιφέρειας οι μελέτες του Ιδρύματος "Νιάρχος", "Τετάρτη" ξεκινούν τα έργα. Fast track διαδικασίες όπως συνηθίζουν να λένε.

Τα αναγκαία αντιπλημμυρικά όμως καρκινοβατούν, ο Κηφισός καταστράφηκε το 2014 και μπαλώθηκε σε ορισμένα σημεία το 2019(!!!) και όλα αυτά τα χρόνια έτρεμε και τρέμει ο κόσμος κάθε φορά που βρέχει!

Για να φτιαχτούν και να πιστοποιηθούν οι παιδικές χαρές του Χαϊδαρίου μετρούσαν και τα ψιλά, 22 ενέκριναν, όχι όλες και άμεσα, 22 μόνο».

«Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση και δεν είναι ζήτημα ανικανότητας όπως λένε οι άλλοι μνηστήρες των αστικών κομμάτων, οι οποίοι κάνουν μια βολική για αυτούς κριτική. Είναι βαθιά ταξική επιλογή, είναι βαθιά ταξική πολιτική αυτό το χάλι», τόνισε, αναδεικνύοντας ότι αυτή η πολιτική μπορεί να αλλάξει.

«Ένα πρώτο βήμα είναι να τιμωρηθούν, η πολιτική τους να ηττηθεί και στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές, τις εθνικές όποτε γίνουν. Ο εργαζόμενος λαός, οι δυτικές συνοικίες να στηρίξουν τη "Λαϊκή Συσπείρωση", τους αγωνιστές που συμπορεύονται με το ΚΚΕ. Να διεκδικήσουν τη ζωή τους, να ζούμε σε πόλεις ανθρώπινες με δικαιώματα, όπως αξίζει στην εποχή μας.

Να μην επιτρέψουμε την επιστροφή σε χρεοκοπημένες πολιτικές επιλογές που μας έφεραν ως εδώ.

Οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ, τη "Λαϊκή Συσπείρωση", ήταν και είναι το μάτι και το αυτί του λαού σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες.

Είναι η φωνή που αποκαλύπτει, δυσκολεύει τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών διοικήσεων, αντιπαλεύει τη στρατηγική της ΕΕ.

Είναι η δύναμη που ενημερώνει, βοηθά την οργάνωση του λαού και της νεολαίας του, αναδεικνύει τις σύγχρονες ανάγκες και τις διεκδικήσεις τους...».

Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν:
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαϊδαρίου:

1. Αλεξανδρής - Πουρσανίδης Δημήτρης, ηθοποιός, βραβευμένος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στα Κρατικά Βραβεία Κινηματογράφου, στο Διεθνές Φεστιβάλ Χαϊντεραμπάτ, ενώ του έχει απονεμηθεί το Βραβείο «Μάνος Κατράκης». Έχει διακριθεί ακόμη σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

2. Αντωνίου Μάκης, συνταξιούχος, Πρόεδρος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Θριάμβου, γγ Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας, πρώην ταμίας του Συλλόγου Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων Χαϊδαρίου, πρώην Αντιπρόεδρος ΣΕΗΕΑ - Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Αττικής.

3. Βαρυτιμιάδης Ηλίας, κατασκευαστής πολυκατοικιών, πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας.

4. Βελλής Ευάγγελος, συνταξιούχος αυτοκινητιστής, φανοποιός.

5. Βορέας Κωνσταντίνος, χρυσοχόος, πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας.

6. Βουλγαρίδης Λεωνίδας, ελεύθερος επαγγελματίας, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου (ΚΕΔΧ).

7. Δαουάχερ Ναουάφ, χειρουργός ουρολόγος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας.

8. Δημουλά Μαρία, συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος, Δημοτική Σύμβουλος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του παραρτήματος Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) Χαϊδαρίου.

9. Ζέρβα Γιαννούλα, ελεύθερη επαγγελματίας, Δημοτική Σύμβουλος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επαγγελματιών - Βιοτεχνών - Εμπόρων Χαϊδαρίου, Αντιπρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Αφαίας.

10. Ζώτος Ιωάννης, οδοντίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος.

11. Θεοδώρου Χριστιάνα, ιατρική επισκέπτης, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου.

12. Θερμού Ελένη, νοσηλεύτρια στο ΨΝΑ «Δρομοκαΐτειο», γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο» Νοσοκομείο, μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του «Δρομοκαΐτειου» Νοσοκομείου, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Χριστοδούλειου» Ορφανοτροφείου.

13. Καραγιάννης Νίκος, λογιστής, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Πολιτισμού.

14. Καψοπούλου Μαρίνα, κοινωνική λειτουργός - ανθρωπολόγος, γραμματέας της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 1ου ΓΕΛ Χαϊδαρίου.

15. Κεντρής Αλέξανδρος, μουσικός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) Χαϊδαρίου.

16. Κουβαράς Παναγιώτης, λογιστής, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου, Πρόεδρος του παραρτήματος Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) Χαϊδαρίου.

17. Λατρώνη Γιάννα, ελεύθερη επαγγελματίας, γραμματέας του παραρτήματος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) Χαϊδαρίου.

18. Λιόντος Δημήτρης, συνταξιούχος δάσκαλος, μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου.

19. Μαγγανάρη Μαρία, διεθνής εκπαιδεύτρια δασκάλων γιόγκα, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος

20. Μοσχονάς Παναγιώτης, λογιστής, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου.

21. Νικολόπουλος Κωνσταντίνος, ηλεκτρολόγος στην βιομηχανία «Παπαστράτος», μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων «Παπαστράτος».

22. Παλαιολόγος Θεόφιλος, χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων 7ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου.

23. Παναγοπούλου Αλεξία, φυσικοθεραπεύτρια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΨΝΑ) Δαφνί, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χαϊδαρίου.

24. Παντελάρος Βασίλης, πρώην έμπορος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου.

25. Πιτιανού Βάσω, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Κάτω Αφαίας.

26. Πορφύρης Παναγιώτης, οδηγός - πωλητής, Αντιπρόεδρος κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Αττικής Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών.

27. Σακουλογέωργα Χρυσάνθη, δασκάλα στο 3ο Δημοτικό Χαϊδαρίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαϊδαρίου.

28. Σταθάς Κωνσταντίνος, πολιτικός μηχανικός, Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας.

29. Σταθόπουλος Νικόλαος, λογιστής.

30. Τζανοπούλου Αικατερίνη, φαρμακοποιός, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου.

31. Τζελέπης Σταμάτης, ηθοποιός - σκηνοθέτης, βραβευμένος από την Εταιρία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων. Έχει διακριθεί ακόμη σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

32. Τροχίδης Γιώργος, φοιτητής τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

33. Τσίφτη Αικατερίνη, ιδιωτική υπάλληλος, Εξελικτική Επιτροπή του Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου.

34. Τσιώρας Κώστας, συνταξιούχος, Πρόεδρος του συλλόγου «Θεσσαλική Γη» Χαϊδαρίου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αττικής.

35. Τσουκνίδας Κωνσταντίνος, συνταξιούχος, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Χημικής Βιομηχανίας.

36. Φίλης Χρήστος, εργαζόμενος στον Επισιτισμό.

37. Χατζηδημητρίου Μαρία, δικηγόρος.

38. Χατζηστεργίου Στέλλα, ιδιωτική υπάλληλος, Δημοτική Σύμβουλος.

39. Χουδελούδης Μόσχος, συνταξιούχος Δημοτικός υπάλληλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος.

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από τη Δυτική Αθήνα:

Βασιλοπούλου Δώρα: Εργαζόμενη στο «Δημόκριτο», πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πρόοδος», μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Ζησίμου Ελένη: Πρόεδρος Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ.

Θεοδωρόπουλος Κώστας: Φοιτητής Φυσικού Αθήνας, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας και εκπρόσωπος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Θεοδωροπούλου Γωγώ: Γενική γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων «Vodafone».

Κυριαζής Χρύσανθος: Γυμναστής, εργαζόμενος στο Δήμο Πετρούπολης, πρόεδρος Εργαζομένων Δήμου Πετρούπολης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Ντούβαλης Χρήστος: Σπουδαστής ΙΕΚ Περιστερίου.

Παπαγεωργίου Βασίλης: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας Τροφίμων - Ποτών, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιχειρησιακού Σωματείου της «AMSTEL», μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κλαδικού Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών.

Τασιούλας Τάσος: Οικοδόμος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Τιμπλαλέξης Γρηγόρης: Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου.

Τριανταφύλλου Νίκος: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αγωνιστών (ΣΦΕΑ).

Ψητόπουλος Κυριάκος: Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Αττικής (ΣΑΤΑ).


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *