Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Εξώδικο της ΔΑΣ προς την πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ


Σε εξώδικο της ΔΑΣ προς την πλειοψηφία της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, αναφέρονται τα εξής:

«Η μέχρι σήμερα στάση σας, αποδεικνύει περίτρανα πως μόνη σκοπιμότητά σας, είναι η διεξαγωγή ενός συνεδρίου – παρωδία – μηχανισμών – νόθων αντιπροσώπων κι εργοδοτών!

Αυτά όμως που διαδραματίζονται ήδη από την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου, πραγματικά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο!!

Mε βάση το πρόγραμμα, που οι ίδιοι έχετε εκδώσει και έχετε παραδώσει στους αντιπροσώπους, σήμερα και από τις 9 το πρωί, θα έπρεπε να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Μέχρι και αυτήν την στιγμή όμως, δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και δεν έχουν καν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες, που είναι και οι μόνες αρμόδιες για την ταυτοποίηση και την χορήγηση των καρτών σε όσους αντιπροσώπους έχουν ήδη νομιμοποιηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή.

Την ίδια στιγμή, παρουσιάζονται φαινόμενα που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, με διανομές καρτών αντιπροσώπων στα δωμάτια, αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες, με διπλές και τριπλές κάρτες αντιπροσώπων προς κάθε «ενδιαφερόμενο», που κυκλοφορούν και διανέμονται παντού και υπονομεύουν εξαρχής κάθε έννοια νομιμότητας και διαφάνειας στην διεξαγωγή του Συνεδρίου. Με τις αθρόες εκτυπώσεις και διανομές καρτών, νόθοι αντιπρόσωποι, εργοδότες και πλήθος άλλοι παρανόμως εκλεγμένοι «αντιπροσώποι», που επίσημα έχουμε καταγγείλει, παρανόμως χρήζονται εκ των προτέρων «αντιπρόσωποι» του Συνεδρίου, πριν καν αποφασίσει η Οργανωτική Επιτροπή και βεβαίως πριν αποφασίσει το ίδιο το Σώμα των Συνέδρων, καταπατώντας έτσι κάθε συλλογική διαδικασία που προβλέπεται από τον Νόμο, αλλά και το ίδιο το καταστατικό της ΓΣΕΕ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ανωτέρω αναφερόμενη παράνομη και αντικαταταστατική στάση σας και συμπεριφορά σας.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ανακαλέσετε άμεσα ΟΛΕΣ τις κάρτες Αντιπροσώπων.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συγκαλέσετε άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο και την Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να αποφανθούν για το ζήτημα της νομιμοποίησης των αντιπροσώπων και ακολούθως να συγκροτηθεί άμεσα η Τεχνική Γραμματεία, όπως γίνεται πάντοτε ενόψει των Συνεδρίων, προκειμένου να προχωρήσει νομίμως στην πιστοποίηση της ταυτότητας των Συνέδρων και στην διανομή των καρτών στους αντιπροσώπους που θα έχουν ήδη νομιμοποιηθεί.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συμμορφωθείτε ΑΜΕΣΑ με τις υποχρεώσεις σας, όπως απορρέουν από τον Νόμο και το καταστατικό λειτουργίας σας.

Σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων των χιλιάδων εργαζομένων που εκπροσωπούμε σε όλην την χώρα και την διασφάλιση της νόμιμης διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς αυτήν προς την οποία απευθύνεται, προς γνώση της και για όλες τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτήν ολόκληρη στην επιδοτήρια έκθεσή του».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *