Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ «SPORT FM»: Πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη στους αγώνες μας

Το ζήτημα είναι να κάνουμε εμείς την πραγματική διαφορά, την οποία δεν μπορούμε να την αναζητούμε σε κάποιον «διάττοντα αστέρα» ή σε κάποιον «εργολάβο λύσεων», ο οποίος τάχα ως διά μαγείας με το λαό και τους εργαζόμενους στη γωνία θα μας λύσει τα προβλήματα. Εμείς πρέπει να δούμε πώς θα κάνουμε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, για να περάσουμε ένα μήνυμα και κυρίως για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη στην πάλη μας, στον αγώνα μας, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μάη 2019 σε εκπομπή του «Sport FM».

Tην επόμενη των εκλογών, συνέχισε ο Γιάννης Πρωτούλης, θα είναι όλα τα προβλήματα εδώ. Η ανεργία, οι πετσοκομμένοι μισθοί, τα τεράστια προβλήματα που έχουμε σ' αυτή τη μεγαλούπολη θα είναι εδώ. Άρα, επισήμανε, πρέπει να γεμίσουμε τις κάλπες με κόκκινα γαρίφαλα και να έχουμε περισσότερους εκλεγμένους για να οργανώσουμε τον αγώνα μας.

Αναφερόμενος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε ότι οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, αλλά και οι ίδιες οι ΠΑΕ σαν εταιρείες ό,τι χρειάστηκαν, από τις Περιφέρειες, τους δήμους και την κυβέρνηση, το πήραν και με το παραπάνω. Από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, συμπλήρωσε, πέρασαν όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες ομάδων και δεν έφυγε κανένας κακοκαρδισμένος.

Σε αντίθεση, υπογράμμισε, την ίδια ώρα στον Άγιο Κοσμά, όπου κάνουν προπόνηση οι εθνικές ομάδες διαφόρων αθλημάτων, μιλάμε για μια βαρβαρότητα και τριτοκοσμική κατάσταση. Πλημμυρίζουν τα πάντα και βλέπεις ανθρώπους μ' έναν ηρωισμό να προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο τον αθλητισμό. Και να μην αναφέρουμε, σημείωσε, την κατάσταση που επικρατεί στο σχολικό αθλητισμό, στους δήμους, στα σωματεία, η οποία πρέπει να αναδειχτεί πολύ περισσότερο και εμείς θα πάρουμε και άλλες πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να συνηθίσουμε να ζούμε σε μια τέτοια εικόνα, με τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές, γήπεδα και αθλήματα που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν.

Εμείς, κατέληξε ο Γιάννης Πρωτούλης, θέλουμε και αυτά τα ζητήματα να μπούνε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και της πάλης του λαού μας, αλλά να γίνουν και κριτήριο πολιτικής στάσης και δράσης την επόμενη μέρα, γιατί αν δεν αγωνιστούμε εμείς γι' αυτά, ποιος περιμένουμε να αγωνιστεί.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *