Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Ο κόσμος να οργανωθεί και να διεκδικήσει την προστασία της ζωής τους


Ο κόσμος να οργανωθεί και να διεκδικήσει την προστασία της ζωής και της οικογένειάς του καθώς δεν έγινε τίποτα από την Περιφέρεια Αττικής για την πολιτική προστασία, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας στην ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας 20 Μάη.

Ανέφερε ότι οι υποδομές για την προστασία της ζωής έρχονται σε δεύτερη μοίρα για να επιτυγχάνονται θηριώδη πλεονάσματα και η Περιφέρεια Αττικής λειτουργούσε σαν ντίλερ για να μοιράζει πακέτα στους επιχειρηματικούς ομίλους. Σημείωσε πως στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έγινε καμία συζήτηση για ολοκληρωμένο αντιπυρικό σχεδιασμό, για την αντισεισμική θωράκιση και σημείωσε ότι η μόνη διευθέτηση ρέματος έγινε στο Γραμματικό όπου ετοιμάζεται μια νέα χωματερή.

Σχολίασε επίσης ότι προκαλεί ανατριχίλα το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου για το Μάτι.

Σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να κάνει το βήμα και να ενισχύσει το ΚΚΕ παντού και να μην ψάχνει τις διαφορές ανάμεσα σε αυτούς που είναι με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, που υπέγραψαν και εφάρμοσαν μνημόνια, που είναι με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *