Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Συνέντευξη του Γιάννη Πρωτούλη στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ»

«Η πυροπροστασία είναι σε χειρότερη κατάσταση φέτος από ό,τι ήταν πέρυσι, καθώς η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και το προβληματικό θεσμικό πλαίσιο είναι εδώ, δεν άλλαξαν». Αυτό επισήμανε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Μάη.

Κατήγγειλε τις ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ -οι εκπρόσωποι των οποίων σε Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση τώρα τσακώνονται για αρμοδιότητες που ήδη έχουν στηρίξει και ψηφίσει- να αναλάβουν οι δήμοι και οι Περιφέρειες, που δεν έχουν καμία υποδομή, τέτοιου είδους αρμοδιότητες όπως είναι ο «Κλεισθένης».

Το ΚΚΕ απαιτεί να ληφθούν εδώ και τώρα επείγοντα μέτρα για την προστασία της ζωής των ανθρώπων από πυρκαγιές, με εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης, συντήρησης των κρουνών στις διάφορες περιοχές, έλεγχο του σχεδιασμού και των μέσων για την εκκένωση περιοχών. Ο Γιάννης Πρωτούλης επισήμανε ότι η πρόταση του ΚΚΕ είναι ένας κρατικός ενιαίος φορέας που θα συντονίζει συνολικά το έργο της πολιτικής προστασίας, για αντιπυρική, αντιπλημμυρική, αντισεισμική προστασία, για βιομηχανικά ατυχήματα κ.ά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *