Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Περισσότερους εκλεγμένους αγωνιστές και όχι συνεχιστές της αντιλαϊκής πολιτικής


Για να υπάρξει πραγματική διαφορά πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές και όχι συνεχιστές της αντιλαϊκής πολιτικής, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σχολιάζοντας το μεσημέρι της Τρίτης στον «Αlpha» τις προεκλογικές κινήσεις της κυβέρνησης, σημείωσε ότι την ώρα που είναι εδώ οι μνημονιακοί νόμοι, τα ματωμένα πλεονάσματα και η εποπτεία, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμονές εκλογών δίνει ένα ψίχουλο όταν έχουν αφαιρεθεί 100 από το λαό.

Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ παλεύει και για την παραμικρή ανακούφιση του λαού, ο οποίος πρέπει να τιμωρήσει την κυβέρνηση στις κάλπες. Όπως είπε, κοινωνική πολιτική με τα χρήματα των εργαζομένων δεν γίνεται, ενώ η κυβέρνηση φοροελαφρύνει εφοπλιστές, τραπεζίτες και επιχειρηματίες.

Ειδικά για την Περιφέρεια Αττικής ανέφερε ότι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα γίνει μια διαφορετική στροφή με προτεραιότητα τις ανάγκες του λαού. Έφερε ως παράδειγμα τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα που δεν έχουν ολοκληρωθεί επί μια δεκαετία και η διοίκηση της Περιφέρειας μοιράζει εκατομμύρια σε ΠΑΕ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *