Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ «ONE TV»: Να στείλουμε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη με ισχυρό ΚΚΕ παντού



«Οι εργαζόμενοι μπροστά στις τρεις κάλπες, δεν μπορεί να χωριστούν στα τρία», αλλά να πορευτούν με ενιαίο κριτήριο και επιλογή, να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο διαδικτυακό κανάλι «One tv». Ο Γιάννης Πρωτούλης υπογράμμισε ότι ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα στείλει περισσότερους εκλεγμένους κομμουνιστές, αγωνιστές, στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια και το ΚΚΕ πολύ πιο ισχυρό και στην Ευρωβουλή, θα στείλει ένα μήνυμα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στους υπόλοιπους λαούς.

Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, σημείωσε ότι όσο μεγαλώνουν οι καβγάδες και γίνονται πιο υβριστικές οι λέξεις, τόσο περισσότερο επιχειρείται να κρυφτεί η στρατηγική σύμπλευση για τα μεγάλα ζητήματα. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον πιο σκληρό μνημονιακό νόμο της κυβέρνησης Σαμαρά, τον νόμο Βρούτση, τον οποίο τελικά τον ψήφισε από κοινού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ. Στα μεγάλα, στα ουσιαστικά συγκλίνουν, επανέλαβε ο Γιάννης Πρωτούλης, σχολιάζοντας ότι η διαφορά τους είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγαλύτερη ικανότητα ελιγμών στο πλασάρισμα αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ακόμα, ο Γιάννης Πρωτούλης, επισήμανε ότι καταγράφεται ένα διακριτό ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, κάτι που φαίνεται στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, στη συμμετοχή στις εκδηλώσεις του, κ.α.

Σχετικά με την Περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε ότι η πολιτική της περιφέρειας συνέχισε στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες, συνέχισε την αντιλαϊκή πολιτική, δεν είχε καμία διαφορά από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Επισήμανε ότι δόθηκαν εκατ. ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους, ενώ δεν δίνονταν για σοβαρές υποδομές, για έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό γι' αυτά που χρειάζεται, που έχει ανάγκη ο λαός μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *