Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Σύσκεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα και για την οργάνωση της μάχης των εθνικών εκλογών



Πλούσια συζήτηση, με μεταφορά πείρας και με σκέψεις για να οργανωθεί η μάχη των εθνικών εκλογών χαρακτήρισε τη χθεσινή σύσκεψη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Την εισηγητική ομιλία έκανε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου, παρουσιάζοντας την ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος για το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά και τους συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που εκλέγονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις από υποψήφιους που έδωσαν τη μάχη τους προηγούμενους μήνες, επισημαίνοντας ότι το θετικό κλίμα που καταγράφηκε, η τάση συμπόρευσης νέων δυνάμεων, αποτελεί παρακαταθήκη μπροστά στη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών, για να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις σε γειτονιές και τόπους δουλειάς, με τη συμμετοχή όσων έδωσαν τη μάχη στο πλάι του Κόμματος, θα γίνει συζήτηση με όσους έκαναν το βήμα και για πρώτη φορά στήριξαν τους συνδυασμούς του ΚΚΕ, αλλά και με πολλούς που δίστασαν, που με βαριά καρδιά στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ στη λογική της εναλλαγής ή του μικρότερου κακού.

Στόχος είναι να φτάσει γρήγορα και πλατιά στους εργαζόμενους το κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει η ελπίδα, η αυτοπεποίθηση του λαού, να σηκώσει κεφάλι και να οργανωθεί καλύτερα η πάλη την επόμενη μέρα.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *