Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Παρέμβαση του Γιάννη Πρωτούλη στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ»



Τις κούφιες εξαγγελίες της κυβέρνησης μετά την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι κατήγγειλε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στο debate που διοργάνωσε η τηλεόραση του «ΣΚΑΪ», το βράδυ της Τετάρτης 1η Μάη.

Πρόσθεσε ότι το θέμα της πολιτικής προστασίας πρέπει να είναι αρμοδιότητα ενιαίου κρατικού φορέα και να μην εμπλέκονται σε αυτή ούτε η Τοπική Διοίκηση, ούτε οι ιδιώτες ενώ κατήγγειλε πως τα κονδύλια για τη δασοπυρόσβεση και την Πυροσβεστική Υπηρεσία μειώνονται δραματικά κάθε χρόνο.

Ο Γιάννης Πρωτούλης αναφέρθηκε και στο θέμα των απορριμμάτων, καταγγέλλοντας την ασκούμενη πολιτική που παραδίδει τον τομέα στους ιδιώτες ενώ οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου πληρώνουν πανάκριβα.

Κατήγγειλε ότι ο σχεδιασμός της Περιφέρειας προβλέπει την επέκταση της χωματερής στη Φυλή, ενώ αυτή είναι ήδη υπερκορεσμένη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, ενώ προωθείται η λειτουργία και άλλων χώρων όπως στην Πετρούπολη και το Γραμματικό με δραματικές συνέπειες για τους κατοίκους και μεγάλα κέρδη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.

Για να δείτε την παρέμβαση του Γιάννη Πρωτούλη, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *