Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Ο λαός ματώνει και ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ καυγαδίζουν για το «θεαθήναι»

Ο λαός ζει μια άγρια πολιτική βαρβαρότητας και θα ματώνει μέχρι το 2060 με τα πρωτογενή πλεονάσματα και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ καυγαδίζουν για το «θεαθήναι» και τα σκάνδαλα για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα βασικά ζητήματα, σχολίασε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο κανάλι «Action 24», τόνισε ότι υπάρχει ένα διακριτό ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ ανθρώπων που είχαν κάνει άλλες επιλογές τα προηγούμενα χρόνια και είχαν στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Καυτηρίασε το γεγονός ότι τη Δευτέρα στη Βουλή ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης των αιγιαλών στους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως επίσης και υπέρ της εθελοντικής φορολογίας των εφοπλιστών που θα δώσουν 40 ψωροεκατομμύρια από τα τεράστια κέρδη τους όταν ο λαός γονατίζει από τα χαράτσια.

Αναφέρθηκε επίσης στη γύμνια υποδομών και έργων για την προστασία της ανθρώπινης ζωής από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες και σημείωσε ότι η φετινή αντιπυρική περίοδος θα είναι χειρότερη και σημείωσε ότι το ΚΚΕ κατέθεσε Ερώτηση για το θέμα στη Βουλή.

Επίσης αναφέρθηκε στο νόμο περί ευθύνης υπουργών, θυμίζοντας ότι και πριν 17 χρόνια ήταν το μόνο κόμμα που τον καταψήφισε στη Βουλή και πως στη συνταγματική αναθεώρηση κατέθεσε πρόταση για την κατάργησή του.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *