Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΧΑΪΔΑΡΙ: Περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη και του Μιχάλη Σελέκου

Η μεγάλη αποδοχή και η εκτίμηση του κόσμου στη Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου εκφράστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής περιοδείας που πραγματοποίησαν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο κομμουνιστής δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος στον κεντρικό δρόμο του Χαϊδαρίου, την οδό Στρ. Καραισκάκη. Τους υποψήφιους του ΚΚΕ συνόδευαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι, νέοι υποψήφιοι, καθώς και πολλά μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μοιράστηκε το κάλεσμα για την αυριανή συγκέντρωση στοΧαϊδάρι, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. H συγκέντρωση θα γίνει στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, στο Χαϊδάρι. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και εκ νέου υποψήφιος, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ΚΚΕ Γιάννης Αγγέλου και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Ταυτόχρονα, έγινε πλατιά διακίνηση του «Ριζοσπάστη» και των προεκλογικών φυλλαδίων του ΚΚΕ. Η περιοδεία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την αγωνιστική μαχητική και διεκδικητική στάση της σημερινής Δημοτικής Αρχής, τις ανάσες ανακούφισης που κατάφερε να αποσπάσει για το λαό παρά το ασφυκτικό κεντρικό πλαίσιο που έχει επιβληθεί, με γνώμονα τα συμφέροντα εργαζομένων. Στα πηγαδάκια και στις σύντομες συζητήσεις αναδείχθηκε από τον ίδιο το κόσμο ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, με συνέπεια βρέθηκε στο πλευρό τους για το μικρότερο αλλά και το μεγαλύτερο πρόβλημά, παλεύοντας από κοινού για την αντιμετώπιση τους. Επιβεβαιώθηκε ότι αποτελεί αγωνιστικό στήριγμα στις διεκδικήσεις τους κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης ΕΕ.

Οι κομμουνιστές υποψήφιοι σε περιφέρεια και δήμο άκουσαν τα προβλήματα και τις αγωνίες του κόσμου, επισημαίνοντας την ανάγκη ενίσχυσης τους ΚΚΕ σε όλες τις εκλογές αλλά και στους καθημερινούς αγώνες. Ανεργία, εργασιακή αβεβαιότητα όπως στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αναδουλειά και χαμηλοί τζίροι, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο των συζητήσεων Ήρθε η ώρα να ψηφίσετε ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, όπως εδώ στο Χαϊδάρι που έχετε αγωνιστή, κομμουνιστή δήμαρχο και Δημοτική Αρχή, έτσι και σε άλλες περιοχές πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, προκειμένου περισσότεροι κομμουνιστές εκλεγμένοι, μαζί με τη εργατική τάξη και το λαό να οργανώσουν τον αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων με βάση τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *