Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης περιόδευσε ο Γιάννης Πρωτούλης

Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης περιόδευσε σήμερα Δευτέρα ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μετά την περιοδεία, ο Γιάννης Πρωτούλης μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων του δήμου, ενώ παραβρέθηκε και η Τασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Γιάννης Πρωτούλης κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες προκειμένου να βγουν ο λαός και το κίνημα πιο ενισχυμένα την επόμενη μέρα, έτσι ώστε να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική που θα έχει συνέχεια. Επίσης ο ομιλητής έκανε εκτενή αναφορά στις «ευέλικτες» εργασιακές σχέσεις που επικρατούν στους δήμους. Παράλληλα, παρέθεσε τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για το αίτημα δεκάδων σωματείων για την άρση κάθε συνταγματικής απαγόρευσης για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, επισημαίνοντας ότι  το ΚΚΕ έφερε αυτή την πρόταση που είχαν καταθέσει πάνω από 200 σωματεία εργαζομένων. Χρειάζονταν 50 βουλευτές για να μπει σε συζήτηση στη Βουλή. Και πέρα από τους 15 βουλευτές του Κόμματός μας, όλοι οι υπόλοιποι, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων, την καταψήφισαν, υπενθύμισε ο Γιάννης Πρωτούλης.

Από την πλευρά της η Τασία Τσατσούλη, μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζομένων του δήμου, έφερε το παράδειγμα της περικοπής της χρηματοδότησης της κοινωνικής πολιτικής που εφάρμοσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο υλοποίησης του συνολικότερου κουστουμιού περικοπών της κυβέρνησης μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *