Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ: Περιοδεία στο Καματερό με το κάλεσμα για ισχυρό ΚΚΕ παντού

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η περιοδεία κλιμακίου μελών και στελεχών του ΚΚΕ στο κέντρο του Καματερού και στα μαγαζιά της λεωφόρου Φυλής με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θοδωρή Σκολαρίκο, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Σταθμοί της περιοδείας ήταν τα μαγαζιά των φτωχών αυτοαπασχολούμενων της περιοχής μέσα στα οποία οι μαγαζάτορες, οι υπάλληλοι και οι πελάτες συνομίλησαν με τους υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εκθέτοντας τα χρόνια προβλήματα της συνοικίας τους. Οι περισσότεροι στάθηκαν στην έλλειψη συγκροτημένου αντιπλημμυρικού σχεδίου που να καλύπτει το σύνολο της πόλης, στο ζήτημα της χωματερής και γενικά της καθαριότητας, ενώ στις συζητήσεις απασχόλησαν και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Πολλοί εξέφρασαν το παράπονο «δεν μας πρόσεξε κανείς», ή «η περιοχή μας είναι υποβαθμισμένη, αυτό πρέπει κάπως να αλλάξει». Ιδιαίτερα οξυμένα ήταν τα προβλήματα των μαγαζιών κατά μήκος της λεωφόρου Φυλής που τους προηγούμενους μήνες αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες με τα έργα που γίνονταν ακριβώς μπροστά τους και τη σημερινή δημοτική αρχή να αδιαφορεί προκλητικά.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμο και Περιφέρεια τόνισαν ότι μια καλή ευκαιρία για να αρχίσει να αλλάζει κάτι είναι να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές, όποτε και εάν γίνουν, να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Αττικής και στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. «Πριν ψηφίσουμε πρέπει να σκεφτούμε πως θα δράσουμε την επόμενη μέρα, ποιοι εκλεγμένοι θα μας βοηθήσουν στους αγώνες μας», τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης μιλώντας με την υπάλληλο σε ένα από τα μαγαζιά που επισκέφθηκε το κλιμάκιο της περιοδείας.

«Να μην δείξουμε εμπιστοσύνη στις ξαναζεσταμένες σούπες που μας σερβίρει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα αστικά κόμματα και οι υποψήφιοί του στις τοπικές εκλογές. Το παράδειγμα των 5 κομμουνιστών δημάρχων σε Πάτρα, Πετρούπολη, Καισαριανή, Χαϊδάρι, Ικαρία μας δείχνει το δρόμο», τόνισαν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Θοδωρής Σκολαρίκος στα πηγαδάκια που σχηματίζονταν στο δρόμο και τα καταστήματα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *