Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΚΑΙ: Καταγγέλλει τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ



Τις ακροδεξιές αθλιότητες που διαδίδει από το πρωί, βγαίνοντας σε όλα τα κανάλια, ο κ. Κιουτσούκης κατήγγειλε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΣΚΑΪ» το πρωί της Πέμπτης 4 Απρίλη.

Ο Γ. Πρωτούλης κάλεσε τη ΝΔ να τοποθετηθεί επί του θέματος καθώς ο κ. Κιουτσούκης είναι το κεντρικό στέλεχος της ΝΔ στο συνδικαλιστικό κίνημα ως επικεφαλής της ΔΑΚΕ.

Για τις κατηγορίες εναντίον του ΠΑΜΕ για τραμπουκισμούς, ο Γ. Πρωτούλης κατήγγειλε ότι βαφτίζονται ως τραμπούκοι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι και οι τραμπούκοι που είναι μέσα στο ξενοδοχείο, απαγορεύοντας εδώ και δύο μέρες στους εργαζόμενους την είσοδο, βαφτίζονται εργαζόμενοι. Απαγορεύουν, συνέχισε, ακόμα και την είσοδο των δημοσιογράφων, όπως καταγγέλλει και η ΕΣΗΕΑ, δρομολογώντας ένα συνέδριο κεκλεισμένων των θυρών.

Το κάνουν γιατί θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, δηλαδή ότι εργοδότες, διευθυντές ανώνυμων επιχειρήσεων εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των εργαζομένων, σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αυτό είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό του τελευταίου διαστήματος στο κίνημα.

Καταλήγοντας, ο Γ. Πρωτούλης απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια των ταξικών δυνάμεων να φτιάξουν τα συνδικάτα και τα σωματεία τους για να μπορέσουν να αντιπαλέψουν τη βάρβαρη πολιτική που τους αφαιρεί δικαιώματα κάθε μέρα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *