Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Στο «Ερρίκος Ντυνάν» περιόδευσε ο Γιάννης Πρωτούλης

Την αναγκαιότητα να δυναμώσει η πάλη για ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας, που θα παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές Υγείας σε όλο το λαό, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης και με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλο το υγειονομικό προσωπικό, ανέδειξε ο Γιάννης Πρωτούλης κατά τη σημερινή του περιοδεία στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Όπως είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ένα τέτοιο πλαίσιο, που θα ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες, θα μπορεί και το συγκεκριμένο νοσοκομείο, το οποίο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από κυβέρνηση σε κυβέρνηση, να παίξει το ρόλο που πρέπει και μπορεί, με το προσωπικό του και τις υποδομές του.

Κάλεσε γιατρούς, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό να κάνουν κριτήριό τους μπροστά στις κάλπες την κατάσταση που από πρώτο χέρι ζουν μέσα στο νοσοκομείο και συνολικά στον κλάδο της Υγείας, με την υποχρηματοδότηση, την ευελιξία, την εντατικοποίηση, τη λειτουργία των μονάδων Υγείας με την απαράδεκτη λογική «κόστους - οφέλους». Να τιμωρήσουν για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση τη σημερινή κυβέρνηση και τους προκατόχους της, την ΕΕ, αλλά και τις τοπικές - περιφερειακές αρχές που εφαρμόζουν πιστά αυτήν τη στρατηγική.

Ανέδειξε ότι με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες θα δοθεί απάντηση στη σημερινή πολιτική που καταδικάζει την υγεία του λαού και ταυτόχρονα ότι όσο περισσότεροι είναι οι κομμουνιστές δήμαρχοι, οι εκλεγμένοι του Κόμματος σε Περιφερειακά Συμβούλια, στη Βουλή και την Ευρωβουλή, τόσο περισσότερο θα δυναμώσει και η πάλη για σύγχρονες δομές Υγείας, για υποδομές προστασίας της ζωής του λαού.

Σε αυτές τις εκλογές «μπορεί να γίνει μια μεγάλη διαφορά, να εκφραστεί και στην κάλπη η πλατιά συμπόρευση εργαζομένων, νέων ανθρώπων με το ΚΚΕ, που είναι υπαρκτή, αποτυπώνεται στα ψηφοδέλτιά μας, στην καθημερινή πάλη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *