Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Η πραγματική διαφορά μπορεί να γίνει με τη στήριξη του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες

Για ψευτοκαυγά από τις πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν να πετσοκόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις και την ίδια στιγμή φοροαπαλλάσουν εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανους και τραπεζίτες, έκανε λόγο ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας το πρωί της Κυριακής 7 Απρίλη, σε εκπομπή της τηλεόρασης του «OPEN».

Το κυριότερο, συνέχισε, είναι οι εργαζόμενοι τα λαϊκά στρώματα να μην κάτσουν να παίξουν το παιχνίδι «ψάξε τις διαφορές», ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ κλπ. Εμείς, πρόσθεσε, τους καλούμε να κάνουν την πραγματική διαφορά και να στηρίξουν σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν, το ΚΚΕ, γιατί εκεί μπορεί να γίνει η πραγματική διαφορά.

Όσο ανεβαίνουν οι τόνοι, υπογράμμισε, τόσο στην πραγματική πολιτική γίνονται οι μεγαλύτερες συγκλήσεις. Η ουσία είναι, υπάρχει διαφωνία ανάμεσα σε αυτά τα κόμματα, στις βασικές πολιτικές κατευθύνσεις σε σχέση με την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, στο τρίτο μνημόνιο, στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής; Υπάρχει κάποια διαφωνία στα μεγάλα, στα σημαντικά για την πορεία της χώρας; Εκεί συμφωνούν απόλυτα, επισήμανε.

Τέλος, θέλοντας να αναδείξει την αιτία της ευκολίας των πολιτικών μετακινήσεων που παρατηρείται, ο Γιάννης Πρωτούλης επιστράτευσε τους στίχους του τραγουδιού «ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *