Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Να σταλεί σε όλες τις κάλπες ισχυρό μήνυμα ήττας της αντιλαϊκής πολιτικής με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ

Να σταλεί σε όλες τις κάλπες ένα πολύ ισχυρό μήνυμα ήττας της πολιτικής που εφαρμόζεται μέσω της ισχυροποίησης του ΚΚΕ, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μιλώντας στο webtv του aftodioikisi.gr αναφέρθηκε στη μεγάλη διαφορά στο πώς στάθηκαν στους αγώνες του λαού οι δήμαρχοι που εκλέχτηκαν με τη στήριξη του ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι αυτό την επόμενη μέρα πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Υπογράμμισε πως οι καταστροφές και τα θύματα από φυσικά φαινόμενα, όπως στο Μάτι και τη Μάνδρα, πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου και συμπλήρωσε ότι η ανυπαρξία βασικών υποδομών αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας δεν πρέπει να είναι εκτός της συζήτησης αυτή την περίοδο.


Ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε ότι ο περιφερειακός σχεδιασμός είναι ένας σχεδιασμός αδιεξόδου με σκοπό την αναδιανομή της επιχειρηματικής πίτας και την επιβολή αντιπεριβαλλοντικών τρόπων διαχείρισης των απορριμάτων με μοναδικό κριτήριο τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Πρόσθεσε ότι τη διαχείριση των απορριμμάτων δεν πρέπει να την κάνουν οι ιδιώτες με ζητούμενο το κέρδος, αλλά ένας ενιαίος δημόσιος φορέας προς όφελος των πολιτών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *