Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Μαζική περιοδεία με τον Γιάννη Πρωτούλη και τον Βαγγέλη Σίμο

Κάλεσμα στον πετρουπολιώτικο λαό να επανεκλέξει τον κομμουνιστή δήμαρχό του, τον Βαγγέλη Σίμο, που μαζί με τις δημοτικές αρχές της Πάτρας, του Χαϊδαρίου, της Καισαριανής και της Ικαρίας έδειξαν στην πράξη τι σημαίνει δήμαρχος αγωνιστής και όχι διαχειριστής της μιζέριας που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις και η ΕΕ, απηύθυνε σήμερα το πρωί η «Λαϊκή Συσπείρωση», πραγματοποιώντας μια μαζική και πλατιά πανεξόρμηση στους δρόμους της πόλης. Επικεφαλής ήταν ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Πετρούπολη, μαζί με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ κάλεσαν σε ενίσχυση του Κόμματος παντού, για να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά. Απευθύνθηκαν πλατιά με τον «Ριζοσπάστη», που κυκλοφόρησε με το Κάλεσμα της ΚΕ για τις Ευρωεκλογές και κάλεσαν το λαό της Πετρούπολης να συμμετάσχει μαζικά στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ στις 8 Απρίλη, με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Πετρουπολιώτες, να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις και για τις διεκδικήσεις του συνδυασμού του ΚΚΕ.

Η αναγνώριση από τον πετρουπολιώτικο λαό της αγωνιστικής στάσης του Βαγγέλη Σίμου και συνολικά της δημοτικής αρχής, για το γεγονός ότι δεν ήταν από τους δημάρχους που υποτάχτηκαν στο αντιδραστικό πλαίσιο της Τοπικής Διοίκησης, αλλά πήγαν κόντρα, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο για να ανακουφιστεί ο λαός της πόλης, ήταν έκδηλη σε κάθε συζήτηση, σε κάθε «πηγαδάκι» που στήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Ο Βαγγέλης Σίμος, συζητώντας μαζί τους, ανέδειξε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε αυτόν το δρόμο θα συνεχίσει, να εκφράζει δηλαδή και ως δημοτική αρχή τη γνήσια «αντιπολίτευση» στη βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζεται από την κεντρική κρατική διοίκηση σε βάρος των εργαζομένων. Θα συνεχίσει να είναι συμπαραστάτης στους αγώνες του λαού της πόλης, όπως έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια, στην πάλη για τη μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την Παιδεία, την Υγεία, για να φύγει η χωματερή από τη Δυτική Αττική και για να μην ανοίξει νέα χωματερή δίπλα στο Θέατρο Πέτρας, για την πρόσβαση του λαού στον πολιτισμό και τον αθλητισμό, χωρίς να αναγκάζεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Για όλα αυτά δηλαδή που απαιτείται καθημερινή διεκδίκηση μαζί με το λαό, κόντρα σε κυβέρνηση, περιφερειακή αρχή και ΕΕ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *