Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ είναι στοίχημα για κάθε προοδευτικό άνθρωπο



«Είναι μεγάλο στοίχημα για κάθε προοδευτικό, λαϊκό άνθρωπο, κάθε άνθρωπο καλής θέλησης να στηρίξει το ΚΚΕ», τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», την Παρασκευή 1η Μάρτη.

«Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, οφείλουμε να πούμε ότι είναι μεγάλη υπόθεση το ΚΚΕ να βρεθεί όχι μόνο όσο πιο ισχυρό γίνεται, αλλά και να βρεθεί πάνω από την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στις Περιφέρειες, στις βουλευτικές εκλογές, στις ευρωεκλογές, παντού», είπε. Όπως εξήγησε, πραγματικό χτύπημα στην άνοδο ακροδεξιών αντιλήψεων και μορφωμάτων σε όλη την Ευρώπη είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ, «δεν είναι λύση οι ''προοδευτικές συμμαχίες'' που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα πιο φθαρμένα και σάπια υλικά του αστικού πολιτικού συστήματος που ο λαός μας πέταξε στα αζήτητα τα προηγούμενα χρόνια».

Αναφερόμενος στην έκθεση της Κομισιόν, υπογράμμισε πως ήταν αποκαλυπτική, γιατί απέδειξε ότι η σφιχτή εποπτεία και τα ματωμένα πλεονάσματα «είναι εδώ». Σχετικά με το νέο πλαίσιο για την πρώτη κατοικία, ξεκαθάρισε πως «είναι πρόταση που θα βάλει στο λαό μας το πιστόλι στον κρόταφο για να δώσει και τα λίγα που έχει για να μην του πάρουνε το σπίτι». Επίσης, υπενθύμισε πως το ΚΚΕ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση που λέει να απαγορευτεί ο πλειστηριασμός της λαϊκής κατοικίας.

Για την Περιφέρεια Αττικής σημείωσε πως αποτελούν βασικό ζήτημα η διαχείριση των απορριμμάτων και η δημιουργία υποδομών για την προστασία του λαού.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *