Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΑΘΗΝΑ: Σε σύσκεψη των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων μίλησε ο Γιάννης Πρωτούλης

Ξεκίνησε η διακίνηση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Με μια σύσκεψη των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Κεντρικό Τομέα της Αθήνας εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο ισόγειο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στην έδρα της Οργάνωσης στην Αθήνα (Αχαρνών 241).

Εκεί οι 41 υποψήφιοι του Κεντρικού Τομέα συζήτησαν με τον επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιάννη Πρωτούλη τις πολιτικές εξελίξεις, αντάλλαξαν πείρα από την καθημερινή προεκλογική δραστηριότητα, από την επαφή με τους εργαζόμενους. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για να εκφραστεί και στην κάλπη το θετικό κλίμα που εισπράττουν οι υποψήφιοι, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος, η αναγνώριση της ανάγκης να υπάρχει «την επόμενη μέρα ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού».

Σημειώνεται ότι από το εκλογικό κέντρο της ΚΟ Αττικής, καθώς και από τα περίπτερα που έχουν στηθεί σε Ομόνοια, Θησείο, αλλά και σε κάθε δήμο ήδη διακινούνται τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Και η ΚΟ Αττικής, μαζί με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» βάζει στόχο να πραγματοποιήσει ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα, για να φτάσει με το ψηφοδέλτιο σε χιλιάδες εργαζόμενους, καλώντας τους να συμμετάσχουν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και να στηρίξουν το ΚΚΕ στις κάλπες της 26ης Μάη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *