Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Συνέντευξη του Γιάννη Πρωτούλη στο Α' Πρόγραμμα της «ΕΡΑ»

Στις 27 του μήνα όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ. Με τον λαό στη γωνία και όχι στο προσκήνιο, η ελπίδα δεν έρχεται, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας στο Α’ Πρόγραμμα της «ΕΡΑ», το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μάη, επισημαίνοντας ότι την επόμενη μέρα προτεραιότητα για τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι να μην αφήσει κανέναν ήσυχο, να οργανώσει τον αγώνα διεκδίκησης για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

«Όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και οι εργαζόμενοι της Αττικής είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση», υπογράμμισε κι έφερε ως παραδείγματα τα απορρίμματα με μία υπερκορεσμένη χωματερή - υγειονομική βόμβα στα Άνω Λιόσια, τα λύματα με έναν αγωγό για 4 εκατομμύρια κατοίκους που οδεύει προς την Ψυτάλλεια.

Έφερε ακόμα ως παραδείγματα την έλλειψη αντιπλημμυρικών, αντιπυρικών και αντισεισμικών υποδομών, που έχει σαν αποτέλεσμα να μετράμε ανθρώπινα θύματα. «Αυτά συμβαίνουν γιατί προκειμένου να επιτευχθούν τα ματωμένα πλεονάσματα για τα οποία καμαρώνει η κυβέρνηση, λεφτά δεν κόβονται λεφτά μόνο από τις συντάξεις, τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, αλλά και από τα κονδύλια για τα έργα που είναι απαραίτητα για την προστασία της ζωής των κατοίκων. Εάν δεν ανατραπεί η πολιτική κατεύθυνση να εξασφαλίζεται ζεστό χρήμα σε λίγους επιχειρηματικούς ομίλους, αυτό δεν θα αλλάξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρωτούλης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *