Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Την Κυριακή μπορεί να γίνει η μεγάλη διαφορά με ΚΚΕ και «Λαϊκή Συσπείρωση»

Μπορεί να γίνει η μεγάλη διαφορά, αυτά είναι τα μηνύματα που εισπράττουμε μετά και τη συγκλονιστική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μιλώντας στο κανάλι «Kontra».

Σημείωσε ότι την Κυριακή μπορεί να καταγραφεί μια μεγάλη διακριτή άνοδος του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, να εκλεγούν περισσότεροι δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι. Πρόσθεσε ότι κάποιοι λίγοι έχουν ανησυχήσει με το ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ και πρέπει να τους τρομάξουμε τις τελευταίες ώρες που απέμειναν μέχρι τις κάλπες.

Υπογράμμισε ότι ο λαός πρέπει να δοκιμάσει τη δύναμη του οργανωμένου αγώνα, να βρεθεί στο προσκήνιο μαζί με το ΚΚΕ για να την ανακούφισή του και για πόλεις ανθρώπινες όπως αξίζουμε στον 21ο αιώνα. Κατήγγειλε πως για να επιτυγχάνονται τα «ματωμένα» πλεονάσματα στραγγίζουν μισθούς, συντάξεις, σχολεία, νοσοκομεία και αναγκαίες υποδομές προστασίας της ζωής για να δίνεται ζεστό χρήμα σε λίγους επιχειρηματικούς ομίλους για να ανοίξουν πεδία κερδοφορίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *