Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ: Συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» και τη Νατάσσα Μποφίλιου - Δήλωση του Γιάννη Πρωτούλη

Ο πεζόδρομος μπροστά στο 1ο Λύκειο των Αγίων Αναργυρών από νωρίς το απόγευμα είχε ζωντανέψει... Εργαζόμενοι, νέοι και κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη συγκεντρωθεί στο χώρο και παρακολουθούσαν την πρόβα του μουσικού συνόλου «Ρωμιοσύνη», μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία τους συνόδευσε στη συναυλία, που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους Αγίους Αναργύρους - Καματερό.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κάλεσε τους συγκεντρωμένους, να «φροντίσουμε να μη χαθεί ούτε ώρα, καμιά κόκκινη ψήφος». Όπως σημείωσε, είναι πολλοί οι αγωνιστές, οι άνθρωποι καλής θέλησης, που ένιωσαν μεγάλη χαρά από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, αλλά και κάποιοι που ανησύχησαν. «Αυτούς μέχρι την Κυριακή να φροντίσουμε να τους τρομάξουμε», τόνισε, με ισχυρό ΚΚΕ παντού και στους Αγίους Αναργύρους.

Μάλιστα, όπως ανέφερε από το συγκεκριμένο σχολείο, όπου έξω από αυτό πραγματοποιήθηκε η συναυλία, αποφοίτησαν πολλές γενιές αγωνιστών αναφέροντας χαρακτηριστικά την παράνομη Οργάνωση της ΚΝΕ κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, ή το ραντεβού στην πλατεία Βάθη τις μέρες του Πολυτεχνείου. Μπορεί με αρκετούς από αυτούς τους αγωνιστές, όπως ανέφερε, να χώρισαν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί οι αγωνιστές, που δεν ξεπουλήθηκαν, δεν ενσωματώθηκαν, έχουν τη φλόγα του ριζοσπάστη, «είναι εδώ, είναι μαζί μας».

Κατέληξε ότι και τη Δευτέρα, μετά τις εκλογές, τα προβλήματα θα είναι ακόμα εδώ, γι αυτό «πιο δυνατό ΚΚΕ, να τους χαλάσουμε τα σχέδια». Και τους συγκεντρωμένους να «ανταπαντούν» με το σύνθημα, ΚΚΕ ισχυρό δύναμη για το λαό.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *