Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τους υποψήφιους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής παρουσίασε ο Γιάννης Πρωτούλης



«Το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" το συγκροτούν καταξιωμένοι αγωνιστές, εργάτες, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, που δίνουν τη μάχη πριν αλλά και μετά τις εκλογές, στο πλάι του λαϊκού κινήματος με "εγγυητή" το ΚΚΕ». Με αυτή τη χαρακτηριστική τοποθέτηση, μίλησε χθες ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Δυτικής Αττικής, που τους παρουσίασε σε συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο.

«Έχει έρθει η ώρα, στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να εκφραστεί ένα πραγματικό ρεύμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Να δοθεί ένα μεγάλο μήνυμα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, γιατί κανένας δεν μπορεί να νοθεύσει το μήνυμα από ένα ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα: την επόμενη μέρα ο λαός μας, οι άνθρωποι του μόχθου, να έχουν στο πλευρό τους καταξιωμένους αγωνιστές κι όχι υπηρέτες αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Έχει έρθει η ώρα να εκφραστεί μια μεγάλη διαφορά. Σε αυτή την εκλογική μάχη, πολύ περισσότεροι άνθρωποι που τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να βρεθήκαμε για διάφορους λόγους σε διαφορετικά μετερίζια, να χώρισαν οι δρόμοι μας, τώρα κάνουν το βήμα και λένε δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Συμπορευόμαστε με το ΚΚΕ! Αυτό είναι μεγάλο βήμα και αποτυπώνεται στα ψηφοδέλτιά μας. Ένας μήνας που μένει μέχρι τις εκλογές, μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότεροι. Απλώνουμε το χέρι σε όποιον σηκώνεται!», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρωτούλης.

Στη συγκέντρωση, μίλησε και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που αναφέρθηκε στα μεγάλα λαϊκά προβλήματα της περιοχής και κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για να δοθεί μαχητική - διεκδικητική απάντηση.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που παρουσίασε ο Γιάννης Πρωτούλης είναι οι εξής:

1. Μανώλης Βαρδαβάκης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο
2. Αγγελική Παπαδάτου, γιατρός καρδιολόγος, πρώην υποψήφια δήμαρχος και πρώην αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων
3. Αλέκα Μενιδιάτη, αυτοαπασχολούμενη από τα Μέγαρα, εκλεγμένη στον εμπορικό σύλλογο
4. Ελένη Χόνδρου, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ασπροπύργου - Ελευσίνας - Μάνδρας
5. Δημήτρης Τσιουμπρής, νυν δημοτικός σύμβουλος Φυλής, πρώην υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνταξιούχος μεταλλεργάτης με συνδικαλισιτκή δράση
6. Σταύρος Χριστίδης, εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ, Γραμματέας του Κλαδικού Συνδικάτου Ενέργειας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *