Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Στο ΙΚΑ Αγίων Αναργύρων περιόδευσε ο Γιάννης Πρωτούλης

Οι μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ακτινολογικό Τμήμα, η ταλαιπωρία εργαζομένων και ασθενών και η κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που παριστάνει το σωτήρα του ΙΚΑ Αγίων Αναργύρων (Μπίμπιζα) βρέθηκαν στο επίκεντρο τη χθεσινής περιοδείας του Γιάννη Πρωτούλη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφθηκε το ΙΚΑ μαζί με την Αγγελική Παπαδάτου, καρδιολόγο που είχε υπηρετήσει στο συγκεκριμένο κατάστημα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Οι υποψήφιοι του Κόμματος θύμισαν τους αγώνες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια για να μείνει ανοιχτό το ΙΚΑ και για να είναι πλήρως στελεχωμένο ώστε να παρέχει όλες τις υπηρεσίες στους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής. «Στον αντίποδα αντικρίζουμε αυτή την υποστελέχωση, γι' αυτό πάει πολύ να τριγυρνούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να λένε ότι "έσωσαν" το ΙΚΑ, τη στιγμή που η κυβέρνηση το έχει φέρει στα όριά του. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στον ξαφνικό "θάνατο" της ΝΔ, που ήθελε να κλείσει τα ιατρεία και στον αργό "θάνατο", που συμβαίνει τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πάνω σε αυτές τις ελλείψεις θησαυρίζουν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, οι ιδιωτικές κλινικές κ.ο.κ.», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρωτούλης.

Ανάμεσα στα προβλήματα που αναδείκνυαν οι εργαζόμενοι ήταν ότι δυσκολεύονται να βρουν ακόμα και χαρτί ή μελάνι για τους εκτυπωτές, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται και το κοινό που πρέπει να εξυπηρετηθεί. «Οι δήμαρχοι της περιοχής, του Ιλίου και των Αγ. Αναργύρων - Καματερού, δεν έχουν ενδιαφερθεί καθόλου. Προεκλογικά περνούν, αφήνουν τα ιλουστρασιόν φυλλάδια στα τραπεζάκια και φεύγουν», έλεγαν μεταξύ άλλων.


Ο Γιάννης Πρωτούλης υπογράμμισε ότι οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης, δεν πρέπει να δηλώνουν «αναρμόδιοι» για αυτά τα προβλήματα. «Υπάρχει το παράδειγμα των πέντε κομμουνιστών δημάρχων, που πρωτοστάτησαν σε κινητοποιήσεις για τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τα Ιατρεία του ΙΚΑ. Πίεσαν την κυβέρνηση να δώσει λύσεις, δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Γι' αυτό πρέπει οι εκλογές να αναδείξουν περισσότερους κομμουνιστές δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, ευρωβουλευτές του ΚΚΕ, που θα είναι συμπαραστάτες του λαού, διεκδικητές και όχι "διεκπεραιωτές" μιας βάρβαρης πολιτικής», ανέφερε, καλώντας ασθενείς, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό να ρίξουν σε όλες τις κάλπες ψήφο στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *