Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος επισκέφτηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σήμερα Παρασκευή 24 Μάη. Από το Πέραμα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε δήλωση, ενώ στη συνέχεια μίλησε με εργαζόμενους στη Ζώνη.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνόδευε κλιμάκιο του ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Βασίλης Βατίστας, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, ο Γιώργος Καλαμαράς, υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη δήλωσή του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε:

«Βρισκόμαστε, σήμερα, εδώ στη Ζώνη, στο Πέραμα, στην εργατούπολη του Περάματος, που το ΚΚΕ έχει στενούς δεσμούς, μακροχρόνιους με το λαό αυτής της περιοχής, με τους εργάτες και τους υπόλοιπους κατοίκους. Δεσμούς αίματος, που τους γνωρίσαμε μέσα σε σκληρές μάχες για το δίκιο της εργατικής τάξης, για ένα καλύτερο μέλλον σ' αυτόν εδώ τον τόπο. Και βεβαίως γι' αυτό, και σε αυτήν την περιοχή, όπως και αλλού το πολεμάει η αντίδραση, ο φασισμός.

Θέλουμε δυο μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, και στο Πέραμα, με την ψήφο του λαού, και στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα, για ισχυρό ΚΚΕ ενάντια στην αντιδραστική πολιτική της ΕΕ, ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, ενάντια σε όλους αυτούς που ματώνουν το λαό μας, που δεν υπολογίζουν την ίδια τη ζωή της εργατικής τάξης, για να γκρεμιστεί η "Χρυσή Αυγή", η δολοφονική αυτή συμμορία απ’ την τρίτη θέση, για να αναδειχθεί πολύ πιο ισχυρό το ΚΚΕ παντού!».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφτηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Πέραμα (πλατεία Ηρώων).

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *