Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη στον ΟΣΕ

Με εργαζόμενους στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10 Μάη ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κατά τη διάρκεια περιοδείας του.

Ο Γιάννης Πρωτούλης κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν μια μεγάλη διαφορά στις επερχόμενες εκλογές, απορρίπτοντας τα κάλπικα διλήμματα των άλλων κομμάτων και των υποψηφίων τους. Να ψηφίσουν ενιαία ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, να ενισχύσουν το μοναδικό κόμμα που υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους και παλεύει για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων και των ατομικών συμβάσεων.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις εξελίξεις για την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων, τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, αλλά και τα δυσμενή αποτελέσματα τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για το επιβατικό κοινό.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στο συνδικαλιστικό κίνημα, ο Γιάννης Πρωτούλης τόνισε ότι είναι απαράδεκτο οι εργοδότες να είναι στα εργατικά Σωματεία και κάλεσε τους εργαζόμενους να συμπαραταχθούν στην πάλη για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για να περάσει στην αντεπίθεση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *