Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή

«Αυτό που βλέπουμε στην Ευρώπη είναι ότι σιγά σιγά και με πολύ μεγάλες δυσκολίες οι εργαζόμενοι σηκώνουν κεφάλι. Εδώ είναι η ελπίδα. Και η ελπίδα είναι ότι μπορεί να γίνει μια μεγάλη ανατροπή σε πολιτικό επίπεδο. Αυτή η ανατροπή δεν μπορεί να γίνει, αν δεν ενισχυθεί το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες και παντού», τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» το πρωί της Τετάρτης 2 Γενάρη.

Εξήγησε ότι ο ελληνικός λαός έχει μια συσσωρευμένη πείρα και μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα, ότι «δεν υπάρχουν Μεσσίες και εργολάβοι λύσεων οι οποίοι ως διά μαγείας θα λύσουν τα προβλήματα του κόσμου με το λαό στη γωνία, φοβισμένο, μοιρολάτρη, βυθισμένο μέσα στα προβλήματα και στα βάσανα, που να μη βλέπει καμία διέξοδο μπροστά του, αλλά να επιλέγει τον ίδιο δρόμο».


Σε ερώτηση για την υπόθεση «NOVARTIS» με αφορμή τη σύλληψη του «προστατευόμενου μάρτυρα», είπε ότι «ασφαλώς και υπάρχουν σκάνδαλα μέσα σε αυτό το σύστημα που ζούμε»  και «στον σκανδαλώδη τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα χρήματα του ελληνικού λαού». Σημείωσε ότι στην Εξεταστική για την Υγεία, όπως και σε παλιότερες άλλες υποθέσεις, όχι μόνο δεν βγήκε τίποτα, αλλά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «που πάνε να στήσουν ένα σκηνικό  δικομματικής πόλωσης ενόψει προεκλογικής περιόδου, προσπαθούν να κρύψουν το μεγάλο σκάνδαλο που είναι η εμπορευματοποίηση της Δημόσιας Υγείας». Σημειώνοντας ότι εκτός από τα «παράνομα», έχουμε και στα «νόμιμα» ένα «τρελό χορό εκατομμυρίων από τα χρήματα του ελληνικού λαού που πηγαίνουν σε καπιταλιστές, σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις που λυμαίνονται το χώρο της Υγείας», ενώ την ίδια στιγμή ο κόσμος δεν μπορεί να πάει να βρει να γιατρευτεί, να γιατρέψει τον άνθρωπό του.

«Συζητάμε για υπαρκτά βεβαίως σκάνδαλα, αλλά με έναν τρόπο τέτοιο που κανένας δεν καταλαβαίνει τίποτα και κρύβεται η μεγάλη, η πραγματική εικόνα για την οποία ο λαός μας πρέπει να πάρει αποφάσεις το επόμενο διάστημα και πολιτικά να καταδικάσει», τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *