Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Να κάνουμε τη διαφορά ανοίγοντας το δρόμο στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Να κάνουμε τη διαφορά ανοίγοντας το δρόμο σε μια διαφορετική πολιτική πρόταση, αυτή του ΚΚΕ, που έχει αναφορά στην ενεργή συμμετοχή του λαού στον αγώνα, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας στην ΕΡΤ1.

«Θα δώσουμε μάχη γερή» στις εκλογές τόνισε και πρόσθεσε ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο λαός να δώσει απάντηση». Σχολιάζοντας τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό σημείωσε ότι ήταν σαν να έγραφε το ίδιο χέρι τις ομιλίες με διαφορά λίγων χρόνων και συμπλήρωσε πως όσο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμπλέουν στα στρατηγικά ζητήματα τόσο θα σηκώνονται οι τόνοι και οι φωνές.


Σχολιάζοντας την άνοδο του ακροδεξιού λόγου στην ΕΕ, σημείωσε ότι ο φασισμός δεν είναι κάτι έξω από το σύστημα. Αναφέρθηκε στο ναζιστικό σύνθημα που γράφτηκε σε στρατόπεδο της Λέσβου και σημείωσε ότι οι δολοφόνοι της εγκληματικής Χρυσής Αυγής έχουν σκοτώσει και κοιμούνται στα σπίτια τους.
Για την Περιφέρεια Αττικής σημείωσε ότι δίνονται εκατομμύρια σε ΠΑΕ και για μαρίνες γιοτ, αλλά δεν δίνονται για αντιπλημμυρικά έργα ή όταν δίνονται είναι κουτσουρεμένα και μετά από τραγωδίες. Τόνισε ότι το ΚΚΕ αγωνίζεται για ένα αγωνιστικό διεκδικητικό κίνημα σε ό,τι αφορά την εργατική - λαϊκή οικογένεια και αυτό ανέκαθεν εκφράζεται και στα ψηφοδέλτιά του. Σημείωσε ότι η αγκαλιά του ΚΚΕ είναι πολύ μεγάλη για όλο τον κόσμο που με ανιδιοτέλεια θέλει να βγει στο δρόμο του αγώνα
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *