Σάββατο 27 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ EURONEWS : «Με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιό του για την περιφέρεια της Αττικής, μπορεί να γίνει η διαφορά»

«Με το ΚΚΕ και το ψηφοδέλτιό του για την περιφέρεια της Αττικής, μπορεί να γίνει η διαφορά. Μπορεί να βγει ένα κόκκινο, ένα μεγάλο “στοπ” στην αντιλαϊκή πολιτική και να ανοίξει μία μεγάλη ελπίδα για την επόμενη μέρα, για την διεκδίκηση της ανακούφισης του λαού μας, αλλά και πολύ περισσότερο για να ανοίξει μία διεκδίκηση για μια ζωή που αξίζουμε να ζούμε το 2019 και τα επόμενα χρόνια».

Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Λαϊκή Συσπείρωση, σε συνέντευξή του στο euronews.

Ο Γιάννης Πρωτούλης μιλά επίσης για τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τη φωτιά στο Μάτι, που σημάδεψαν την Αττική το προηγούμενο διάστημα, ενώ αναφέρεται και στο διαρκές ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Παράλληλα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την «Λαϊκή Συσπείρωση», αναδεικνύει και τα προβλήματα «στην δυτική όχθη», γι’ αυτό και η συνέντευξη δόθηκε στο Πάρκο Τρίτση, στην«καρδιά», όπως ο ίδιος λέει, της δυτικής Αττικής.

Δείτε τη συνέντευξη σε αυτό το σύνδεσμο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *