Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Η πείρα να αντιστοιχηθεί σε ψήφο υπέρ του ΚΚΕ

Σε εργαζόμενους του Ομίλου «Υγεία», στο Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ», βρέθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ σήμερα το πρωί, κάνοντας περιοδεία με επικεφαλής τον υποψήφιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την περιφέρεια Αττικής, Γιάννη Πρωτούλη και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας αναδείχθηκαν τα προβλήματα που φέρνει η εμπορευματοποίηση της Υγείας, από τη μία η αφαίμαξη της λαϊκής οικογένειας και από την άλλη η επιδείνωση των εργασιακών συνθηκών.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Πρωτούλης σημείωσε ότι αυτή η κατάσταση κάνει το κεφάλαιο ακόμα πιο επιθετικό για να είναι ακόμα πιο κερδοφόρο σε βάρος των εργαζομένων και του λαού. Κάλεσε τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την καθημερινή πείρα τους για την ενίσχυση της πάλης και την αλλαγή των συσχετισμών στο συνδικαλιστικό κίνημα και να αντιστοιχίσουν αυτή την πάλη τους και με την ψήφο τους: «Όσα επηρεάζουν προς το χειρότερο τη ζωή μας, πρέπει να γίνουν κριτήριο πολιτικής στάσης και ψήφου. Κάνουμε πιο δυνατό το ΚΚΕ για να έχουμε γερή δύναμη υπεράσπισης της ζωής μας, γερή δύναμη να στηρίξει τον αγώνα μας. Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ θα γυρίσει πολλαπλάσια πίσω στους εργαζόμενους».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *