Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Ο λαός να τιμωρήσει στις εκλογές όσους συντηρούν το έγκλημα της χωματερής στη Φυλή


Σε δήλωσή του για τη σημερινή συνεδρίαση του ΕΔΣΝΑ με θέμα την επέκταση της χωματερής της Φυλής, ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την πλειοψηφία των δημάρχων, μετά την παράταση στα μουλωχτά της λειτουργίας του αποτεφρωτήρα των μολυσματικών στον ΟΕΔΑ Φυλής, παρατείνει - επεκτείνει και τη χωματερή της Φυλής.

Ο σχεδιασμός που ο λαός μας καταψήφισε το 2014, επανέρχεται από τη σημερινή περιφερειακή αρχή και εκ νέου υποψήφια ακόμα πιο επιθετικός και επικίνδυνος, με ευθύνη κυβέρνησης και Περιφέρειας.

Η δικαιολογημένη οργή που νιώθουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αθήνας και του Θριασίου για την κοροϊδία που εισπράττουν μπορεί και πρέπει να γίνει δύναμη στον αγώνα για το άμεσο και οριστικό κλείσιμο της χωματερής. Να γίνει κριτήριο ψήφου στις επερχόμενες εκλογές, τιμωρώντας όσους συντηρούν αυτό το έγκλημα της χωματερής και όσους "δεσμεύονται" ότι θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των σωματείων και των φορέων της Δυτικής Αθήνας για το οριστικό κλείσιμο της χωματερής, για φιλολαϊκή διαχείριση των απορριμάτων, με κριτήριο την προστασία της υγείας του λαού και όχι τα κέρδη των μεγαλοεργολάβων».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *