Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Να στηρίξει τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών η Περιφέρεια Αττικής

Να στηρίξει η Περιφέρεια Αττικής τα αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών για την θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, τόνισε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να κάνει ελέγχους για κορονοϊό στους μαζικούς χώρους δουλειάς, σε ευάλωτους πληθυσμούς όπως οι Ρομά και οι πρόσφυγες, στο κέντρο της Αθήνας και στα σχολεία.

Σημείωσε ότι έχουν δαπανηθεί 14,5 εκατ. ευρώ για την επικοινωνιακή πολιτική των Περιφερειών και μόλις 9 εκατ. ευρώ για ΜΕΘ και πρόσθεσε ότι έχει γίνει πάρτι με τους διαγωνισμούς για αντισηπτικά και άλλα ατομικά μέσα προστασίας.

Μίλησε για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τα πρωτόκολλα ανοίγματος του Τουρισμού και υπογράμμισε ότι με πάταγο και με τραγικό τρόπο πέφτουν όλα τα ψέματα της κυβέρνησης ότι το σύστημα Υγείας ενισχύθηκε και τόνισε ότι πρέπει να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας υγείας, χωρίς κόμιστρα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *