Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Τραγούδησαν για τον Πάνο Τζαβέλλα


Για τα 10 χρόνια απουσίας του Πάνου Τζαβέλλα, σπουδαίοι ερμηνευτές ένωσαν απόψε τις φωνές τους και τραγούδησαν για τον μουσικό αντάρτη στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Το αφιέρωμα παρακολούθησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρέθηκε στη μουσική σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ και την Ελένη Μηλιαρονικολάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η Νατάσσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλλα, σύντροφος του Πάνου Τζαβέλλα και «οικοδέσποινα» της βραδιάς, ευχαρίστησε όλους όσοι γέμισαν ασφυκτικά τη «Σφίγγα», τους παλιούς συνεργάτες του Πάνου Τζαβέλλα, αλλά και τους νεότερους καλλιτέχνες, που αγαπάνε τα τραγούδια του και έδωσαν το «παρών» στη χτεσινή συναυλία. Ευχαρίστησε επίσης για την παρουσία της την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Τραγούδησαν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Νατάσσα Μποφίλιου, Καλλιόπη Βέττα, Λάκης Χαλκιάς, Πάνος Μπούσαλης, Ηλίας Λογοθέτης, Νίκος Μποφίλιος, Σταύρος Ξένος, Νατάσσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλλα, Νίκος Λόλης και Γιώτα Γιάννα. Απήγγειλε η Μαρία Ζαχαρή.

Τους ερμηνευτές συνόδευσε το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνη».

Συμμετείχαν φιλικά οι Νίκος Φιλιππίδης (κλαρίνο), Κώστας Φιλιππίδης (λαούτο), Μάνος Αβαράκης (φυσαρμόνικα), Πέτρος Μπεράτης (πιάνο), Λευκοθέα Φιλιππίδη (τραγούδι) και Αλίκη Ζωγράφου (τραγούδι). Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Τεό Λαζάρου.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, η συναυλία θα επαναληφθεί και την ερχόμενη Τετάρτη.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *