Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: Συγκέντρωση και πορεία ενάντια στο έγκλημα της κυβέρνησης για ΧΥΤΥ

Με πορεία προς το χώρο του ΧΥΤΥ από την πλατεία του Γραμματικού ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Γραμματικό με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς το χώρο φωνάζοντας συνθήματα όπως «η ανάπτυξη σας τσακίζει τη ζωή μας, αγώνας και αντεπίθεση η επίλογή  μας» και «πλημμύρες, φωτιές, χωματερές, κόστος δεν είναι οι ανθρώπινες ζωές».

Νωρίτερα έγινε συγκέντρωση όπου μίλησε ο Μεντής Δαμασκηνός πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Φυλής Θόδωρος Χαμαλίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Λευκιμμιωτών Αθήνας, Ευδοκία Μακαντάνη και ο πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Μαραθώνα, Μιχάλης Ζαχαρίας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν Αλέκα Παπαρήγα και Γιάννης Γκιόκας μέλη της ΚΕ και βουλευτές του ΚΚΕ, ο περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Μανουσογιαννάκης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Φυλή, Νίκος Ζαμπάντης και Μαραθώνα, Νίκος Στεφανίδης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *