Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Το Ελληνικό πρέπει να ανήκει σε όλο το λαό της Αττικής και όχι σε κροίσους

«Για εμάς το Ελληνικό ανήκει σε όλο το λαό της Αττικής και άρα το τι προβλέπεται να γίνει εκεί αφορά όλους τους εργαζόμενους του λεκανοπεδίου» τόνισε, μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τις «Αθλητικές εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού - Αγίου Κοσμά», η περιφερειακή Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής, Στέλλα Βαλαβάνη.

Όπως είπε, η «Λαϊκή Συσπείρωση» δε βλέπει αποκομμένα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις αλλαγές χρήσεων γης και τις επενδύσεις συνολικά στο Ελληνικό και σημείωσε πως όλα αυτά που γίνονται στο χώρο «δεν γίνονται για τις δικές μας πραγματικές ανάγκες».

Στάθηκε στις τεράστιες ανάγκες για αθλητικούς χώρους στην Αττική με χαρακτηριστικό παράδειγμα το αίτημα του ΣΕΓΑΣ  για παραχώρηση του κλειστού γηπέδου της Παιανίας αλλά και χώρων του ΟΑΚΑ, για τις ανάγκες του ελληνικού στίβου.

«Εκεί λοιπόν που θα έπρεπε να γίνει πάρκο με τις αναγκαίες αθλητικές εγκαταστάσεις, τώρα φτιάχνεται μια πόλη για κροίσους, με όλες τις υποδομές που χρειάζονται οι όμιλοι για να αβγατίσουν τα κέρδη τους σε τουρισμό, εμπόριο, εκπαίδευση, υγεία, άθληση, καζίνο, κ.λπ.», ανέφερε.

Υπογράμμισε μάλιστα πως «δε θα πέσουμε στην παγίδα να κουβεντιάζουμε κομμάτι κομμάτι την επένδυση» και εστίασε στις ευθύνες όλων των περιφερειακών Αρχών για την απαξίωση όλου του υφιστάμενου κτιριακού αποθέματος στον Άγιο Κοσμά.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *