Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ: Κριτήριο η πλούσια πείρα του λαού μπροστά στις κάλπες


Σε εργαζόμενους του αμαξοστασίου του Δήμου Ιλίου μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», απευθύνοντας κάλεσμα να αξιοποιήσουν την πλούσια πείρα τους και στις κάλπες να δώσουν την απάντηση που αρμόζει σε κάθε πολιτική δύναμη που τους εξαπάτησε, που τους διέλυσε τα δικαιώματα.

Στην περιοδεία που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον Νίκο Σταματόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ξεχωριστή αναφορά έγινε στην ομιλία που πραγματοποίησε στην περιοχή πριν από λίγες μέρες η περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφια Ρ. Δούρου.
Ο Γ. Πρωτούλης χαρακτήρισε έως και «απειλητικό» το σύνθημα της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ «Ετοιμαστείτε, συνεχίζουμε», αφού πρόκειται για τη «συνέχιση» ενός έργου που έχει ρημάξει τις λαϊκές γειτονιές. Σημείωσε ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το ψευτοδίλημμα «πρόοδος - συντήρηση», όπως κάνει και η κυβέρνηση για να εγκλωβίζει λαϊκό κόσμο.

Πρόσθεσε ότι η Ρ. Δούρου, στη συγκέντρωση στο Ίλιον μίλησε για την «υγιή επιχειρηματικότητα», για την «αναβάθμιση» του Πάρκου Τρίτση, για τη «διαφάνεια» και τους «συμμετοχικούς προϋπολογισμούς», για τις ...δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της κρίσης.

Στον αντίποδα της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Πρωτούλης ανέδειξε το γεγονός ότι η περιφερειακή αρχή λειτούργησε ως ατμομηχανή για την εφαρμογή της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής που όλοι μαζί, ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ψήφισαν και εφάρμοσαν.

Ξεχώρισε την απαράδεκτη προσπάθεια της Περιφέρειας να ρίχνει τις ευθύνες στα θύματα της πολιτικής που εφαρμόζει, όταν οι φτωχογειτονιές πλημμυρίζουν, όταν λαϊκά νοικοκυριά καίγονται λόγω της έλλειψης υποδομών.

Είπε επίσης ότι η περιφερειάρχης στις ομιλίες της δεν λέει για την επέκταση του αίσχους της χωματερής στη Φυλή, για την παράταση του αποτεφρωτήρα, για το νέο ΧΥΤΥ στο λατομείο Μουσαμά κι όλα αυτά ενώ εκλέχτηκε με κεντρικό σύνθημα το κλείσιμο της χωματερής.

Όσο για το πάρκο Τρίτση, αναδείχθηκε στην περιοδεία ότι με το νέο σχεδιασμό που από κοινού κυβέρνηση και Περιφέρεια προωθούν, στρώνεται το έδαφος για να επεκταθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο, σε βάρος της ελεύθερης χρήσης του από το λαό της περιοχής.

Αυτή λοιπόν την  πείρα, ο Γ. Πρωτούλης κάλεσε τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριο ψήφου: «Να δοθεί αποφασιστική απάντηση ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού! Στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές, όποτε αυτές γίνουν. Να εκλεγούν περισσότεροι δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", αγωνιστές δίπλα στο λαό και όχι υπηρέτες της αντιλαϊκής πολιτικής».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *