Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Για άλλη μία φορά με τα συμφέροντα της «Lamda Development» η Διοίκηση Πατούλη

«Η Διοίκηση Πατούλη τάχθηκε για άλλη μια φορά με τα συμφέροντα του επενδυτή, την "Lamda Development", που σαν κοράκι κάνει έξωση» σε αθλητές και σωματεία «από το δεύτερο σπίτι τους», το Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής.

Τονίζει ότι «στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 15ης Φεβρουάριου οι Σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κατέθεσαν ψήφισμα και καλούσαν στην υπερψήφισή του για να σταματήσει η εξέλιξη που δίνει την "χαριστική βολή" στη λειτουργία και προσφορά χρόνων του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Η Στέλλα Βαλαβάνη περιφερειακή Σύμβουλος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημείωσε ότι το ψήφισμα περιελάβανε τις διεκδικήσεις αθλητών, γυμναστών, προπονητών, Αθλητικών Σωματείων και Ομοσπονδιών, σωματείων εργαζομένων και μαζικών φορέων της Αττικής για:

-   να σταματήσει η έξωση τους και να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης των αθλητών,

-   να συντηρηθούν και να αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες αθλητικές υποδομές και οι χώροι διαβίωσης των φιλοξενούμενων αθλητών,

-      να μην διαταραχτεί η καθημερινή προπονητική διαδικασία,

-      να μην υπάρξει καμιά οικονομική επιβάρυνση για τις Ομοσπονδίες».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, «η διοίκηση Πατούλη στηριζόμενη για άλλη μια φορά στα γνωστά εξαπτέρυγα (Χρυσή Αυγή και Τζήμερος) καταψήφισε τη συζήτηση του θέματος, καθώς έχει ταχθεί υπέρ του σχεδίου για το Ελληνικό και το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, που ήδη φανερώνονται οι αρνητικές επιπτώσεις τους για τις αθλητικές υποδομές, τους αθλητές, τους δρομείς, τους χιλιάδες κατοίκους της περιοχής και όλης της Αττικής, που κινδυνεύουν να στερηθούν άλλο ένα "πνεύμονα" που για χρόνια αξιοποιούσαν».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» «δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό όλων όσων αγωνίζονται για να μην προχωρήσει η έξωση αθλητών και σωματείων από το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και καλεί το λαό της Αττικής να παλέψει για αθλητικούς χώρους ανοιχτούς για αθλητές, σωματεία, νέους και για όλο το λαό».

«Παρότι η πολιτεία και κυβερνητικοί παράγοντες στις επιτυχίες των αθλητών τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί τους, όταν είναι να προπονηθούν τους καταδικάζουν σε έξωση, σε εγκαταστάσεις χωρίς τα στοιχειώδη, με μηδαμινή κρατική στήριξη. Η Κυβέρνηση και η ομογάλακτη Διοίκηση της Περιφέρειας να είναι σίγουροι ότι στο τέλος ο Τεντόγλου θα πηδάει όλο και πιο μακριά και θα είναι πάντα νικητής» υπογραμμίζει.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *