Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»: Ψήφισμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενάντια στο «σφράγισμα» του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

 

Οι Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αττικής, μπροστά στο επιχειρούμενο «σφράγισμα» του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, κατέθεσαν ψήφισμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ζητώντας να πάρει θέση, εντάσσοντάς το στη θεματολογία της συνεδρίασης, που είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

«Το τελευταίο διάστημα δρομολογείται με ταχείς ρυθμούς η έξωση των αθλητών και των σωματείων τους από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμάς.

Τελευταία πράξη αποτελεί η ανακοίνωση εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΑΚΝ όπου ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα 13-2-2023 σφραγίζεται η κεντρική είσοδος και η ότι είσοδος στον χώρο του συγκροτήματος των ξενώνων «… θα επιτρέπεται μόνο στους αθλητές- αθλήτριες που πρέπει να αναλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και ύστερα από έγγραφη υποβολή αιτήματος προς το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά».

Δηλώνουμε την αντίθεση μας σ’ αυτή την εξέλιξη, που δίνει την «χαριστική βολή» στη λειτουργία και προσφορά χρόνων του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμάς.

Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των αθλητών, των δρομέων, γυμναστών, προπονητών, των Αθλητικών Σωματείων και Ομοσπονδιών, των σωματείων εργαζομένων και των μαζικών φορέων δήμων της Αττικής, που διεκδικούν:

- Να σταματήσει η έξωση των αθλητών, των Σωματείων και των Ομοσπονδιών τους από το ΕΑΚΝ του Αγ. Κοσμά.

- Τη συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

- Το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά να είναι ανοιχτό για τους αθλητές, τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες τους, τους δρομείς, τους κατοίκους της περιοχής και όλης της Αττικής.

- Να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης όλων των αθλητών και των ασκούμενων. Να μην διαταραχτεί η προπονητική διαδικασία και το καθημερινό τους πρόγραμμα. Καμιά οικονομική επιβάρυνση για τις Ομοσπονδίες.

- Να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του ΕΑΚΝ»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *