Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Ο λαός της Αττικής να εκφράσει τα αντιφασιστικά του αισθήματα

 

Να εκφράσει για άλλη μια φορά τα αντιφασιστικά του αισθήματα και να καταδικάσει την απαράδεκτη δίωξη δημοτικών συμβούλων της Καλλιθέας από χρυσαυγίτες, αλλά και την άρνηση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ακόμα και να συζητήσει το θέμα, καλεί τον λαό της Αττικής η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου κατέθεσε σχετικό ψήφισμα.

Συγκεκριμένα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής αναφέρει τα εξής:

«Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 15ης Φεβρουάριου η "Λαϊκή Συσπείρωση" κατέθεσε ψήφισμα καταδίκης της κλήτευσης σε δίκη δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καλλιθέας, μετά από μήνυση για υποτιθέμενη συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας με την "Ελληνική Αυγή", τον συνδυασμό της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και τώρα εμφανιζόμενος ως υποψήφιος με το κόμμα του καταδικασμένου εγκληματία Κασιδιάρη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιθέας πλην του μηνυτή διώκονται γιατί υπερψήφισαν ψήφισμα με το οποίο καταδικαζόταν η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής αντιπαράθεσης από τους εκπροσώπους της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Η περιφερειακή σύμβουλος Στέλλα Βαλαβάνη σημείωσε ότι πρόκειται για απαράδεκτο και προκλητικό γεγονός και κάλεσε το Περιφερειακό Συμβούλιο να το καταδικάσει και να απαιτήσει να παυθεί η πρωτάκουστη αυτή δίωξη κατά δημοτικών συμβούλων και να μη γίνει καμία δίκη ως απόρροια της μήνυσης.

Η διοίκηση Πατούλη αρνήθηκε να συζητηθεί το ψήφισμα και με τη συνδρομή των γνωστών εξαπτέρυγών της (Χρυσή Αυγή και Τζήμερος) καταψηφίστηκε η συζήτηση του θέματος»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *