Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Συνεχίζεται η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας με τον νέο προγραμματισμό προσλήψεων


Ως εμπαιγμό για τους εργαζόμενους της Περιφέρειας αλλά και για τον λαό της Αττικής, χαρακτήρισε τον «Πολυετή Προγραμματισμό ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2024-2027», της Περιφερειακής Αρχής Αττικής η Νίκη Χρονοπούλου, η οποία μίλησε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

«Είμαστε κάθε χρόνο θεατές στο ίδιο έργο», είπε, υπενθυμίζοντας πως οι κενές οργανικές θέσεις είναι 1.087 και «ακόμα περιμένουμε τις προσλήψεις του 2020 - 2021».

Η Νίκη Χρονοπούλου πρόσθεσε ότι είναι διαχρονική κυβερνητική πολιτική η αντικατάσταση της μόνιμης σταθερής δουλειάς από ελαστικές σχέσεις εργασίας, που και πάλι δεν επαρκούν, και έτσι παραδίδονται σε εργολάβους.

Γι’ αυτό και η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταψήφισε το θέμα, επισημαίνοντας πως πρέπει να διεκδικηθεί η κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων και όχι μόνο, καθώς ο λαός της Αττικής προσπαθεί να εξυπηρετηθεί από τις τραγικά υποστελεχωμένες Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *