Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΤΤΙΚΗΣ: Απαίτησε να σταματήσει η έξωση των αθλητών από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά


Να σταματήσει η έξωση των αθλητών και των Σωματείων τους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά απαίτησε η  «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής, η οποία κατέθεσε σχετικό ψήφισμα στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Στέλλα Βαλαβάνη, Περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα κατήγγειλε το επιχειρούμενο «σφράγισμα» του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και τόνισε πως πρέπει να είναι ανοιχτό για τους αθλητές, τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες τους, τους δρομείς, τους κατοίκους της περιοχής και όλης της Αττικής, καθώς και να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων του.

Αυτό το ψήφισμα δεν έφτασε ούτε καν προς συζήτηση στο Σώμα, αφού καταψηφίστηκε από την παράταξη της περιφερειακή αρχή, τα φασιστοειδή της «Ελληνικής Αυγής», τους «ανεξάρτητους» Χρυσαυγίτες όπως και τον Τζήμερο.

«Φάνηκε καθαρά ότι η ζυγαριά πέφτει στον επενδυτή παρά στις ανάγκες του λαού για την άθληση», τόνισε η Στέλλα Βαλαβάνη μετά από αυτή την εξέλιξη.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *